Tavle

Document har redaksjonell frihet. Vi er helt uavhengige. Det er vi stolte av. Men det hjelper ikke med frihet hvis man ikke har ressurser. Ingenting er gratis.

Oppgavene vokser for hver dag. Vi ansetter en ny person i neste uke som skal administrere driften. Hvis folk slapp til på innsiden, ville de bli forbauset over hvor få vi er i forhold til produksjonen. Forventningene stiger i takt med at vi leverer, men det er grenser for hvor mange saker vi klarer å presse inn på et døgn. På et eller annet tidspunkt må vi prioritere.

Det du, kjære leser, kan hjelpe oss med, er å tenke på hva som skal til for å holde siden gående, helst i oppadstigende kurve.

Vi trenger bidrag, helst faste bidrag. Vi lever også av annonsekroner. Men de får vi ikke hvis du har slått på adblock. Noen nettaviser blokkerer lesetilgang hvis man har påslått adblock. Det gjør ikke vi. Men det er mulig å unnta favoriserte nettsteder så vi får annonsekronene. Vi må be leserne om ikke å bruke adblock hos oss. Da sager du av grenen vi sitter på.

Kampen om kronene blir hardere. Det er lett å betrakte Document som et supplement. Noe som bare er der. Det er en illusjon. Vi er helt avhengig av din støtte for å kunne gjøre jobben. Støtt oss!