Videoen ble lastet opp til youtube på en arabisk kanal i februar 2019 og det heter at klassen er engelsk, men det er helt tydelig at det er danske barn og en dansk lærer.

Videoen av danske skolebarn som under overoppsyn av en lærer får undervisning av en medelev i å be til Allah, er i en viss forstand et naivt stykke innføring i en annen religion. Men ikke en hvilken som helst religion. Barna lærer å rope det samme som terroristene gjør når de myrder – Allahu Akbar – og det er denne blanding av naivitet og vissheten om hva religionen brukes til, som gjør seansen til et sinnbilde på noe uhyggelig.

Skolen slipper islam helt inn i barnas hjerter. Er det mulig å tro at læreren ikke forstår hva hun gjør? I det minste som en liten anelse? Hun må vite at dette ropet brukes i andre sammenhenger og at det kanskje ikke er det samme som Fader Vår.

Barna lærer å ligge på kne og bøye seg mot Mekka. Det skulle vært en lærer som hadde lært muslimske barn å be til Gud.

Videoen er udatert og ikke stedsangitt. Nettopp det naive borger for at den er autentisk.

Den er et stykke Danmarks-historie, om hvordan skolen overlater barna til islam.

Vi tenker: Hvor er foreldrene? Var det ingen som reagerte og protesterte?

Er det mulig å se for seg noe tilsvarende i Norge? Vi har sett bilder fra det islamske kultursenteret i Larvik der barna tas med av voksne for å lære islam å kjenne. Det er samme problematikk. Barna forføres. De får ikke vite at islam ikke er som andre religioner. De voksne som skal være foresatte, påtar seg et stort ansvar.

Men det er jo blitt slik i Norge at det er de voksne som går foran, og særlig de som har fått et ansvar, av det offentlige. Islam er pålagt integrert i det offisielle norske, uten at det stilles spørsmål. Det tør man ikke. I stedet smiler man avvæpnende.

Det heter i Bibelen at det hviler et stort ansvar på de som forfører barn.

Vi tror de voksne i Vest-Europa er i ferd med å pådra seg en slik skyld.

De voksne er mer opptatt av å beskytte islam med lover og forbud.

Dette er hva de gjør mot barna.

Denne videoen bør vekke noen og enhver til å forstå hva som foregår.

Det minner om misjonering.

Document arbeider utrettelig for å forsvare vestlig kultur og frihet mot irrasjonalitet og formørkelse. Vi trenger din støtte. Alle som ser denne videon forstår: Dette er ikke en lek. Det er dødsens alvor.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.