Jødisk kvinne i Kutno-ghettoen, 1940. Foto: Hugo Jaeger

 

Hvis svaret ditt er «ja» på overnevnte spørsmål så spør deg selv: ville du ha risikert ditt liv og din families liv for å gjøre noe med det?

Vi lever i en spennende og avventende tid. Vesten forandrer seg raskere enn vi liker, men forvandler den seg til det bedre?

Jeg har i det siste observert at mange av mine venner på facebook har delt innlegget med Rødts Bjørnar Moxnes sin tordentale mot lønnsøkningen til stortingspolitikerne. Det er lett å la seg forføre av en mann som Moxnes. Han er så absolutt veltalende og flink til å ordlegge seg, men folk må være klar over hvilken ideologi som driver Rødt og Moxnes. Et parti med dype røtter i marxisme.

Vi tar friheten vår som en selvfølgelighet, men vi tenker ikke over hva våre forfedre måtte ofre for at vi kan leve så fritt som vi gjør idag. Mange av våre forfedre døde av kuler avfyrt av nazistene fra et land rett over sjøen fra Norge.

Vi hadde totalitarisme rett utenfor stueveggen vår representert av Tyskland i sør og Sovjetunionen i øst. Sistnevnte med grense mot Norge.

Hva får deg til å tro at totalitarisme ikke kan komme inn i stua vår?

Når jeg leser på sosiale medier da debatten rundt Sylvi Listhaug raste som verst, var det mange som skrev at hennes retorikk og fremmedfientlighet ikke bidro til dette «varme og inkluderende» samfunnet venstresiden har store utopiske tanker om. Jeg vet ikke om de som skriver i kommentarfeltet om at de håper Listhaug dør av kreft, osv bidrar til dette samfunnet.

Hadde de som viser slik forakt for Listhaug og Christian Tybring-Gjedde brydd seg nevneverdig om disse to hadde blitt plassert i arbeidsleir for å jobbe gratis for «fellesskapet»?

Endelig skal disse som gir skatteletter til sine rike venner få kjørt seg, og de skal få jobbe for oss som har blitt undertrykt i mange år av systemet!

Venstresiden og især marxisme appellerer til de verste og mørkeste følelser som fins i hvert menneske. Misunnelse, forakt, bitterhet, ergerlse og ikke minst utakknemlighet, er blant følelsene som ligger latent i både meg og deg som leser dette. Og disse følelsene er det marxismen lokker frem.

Vi har frihet i dag. Vi kan bli hva vi vil. Vi har frihet til å velge yrker uavhengig om du er mann eller kvinne. Marxistisk teori er at hvis du tjener gode penger så er det på bekostning av at du har undertrykt noen andre. «Gå rett i en arbeidsleir med deg!!» hilsen din misunnelige nabo!

Jeg har brukt mange timer på videoer av professor Jordan B. Peterson, og da spesielt om grusomhetene som skjedde i det 20. århundre.
Som han sier, hvis vi skal lese og ikke minst lære av historien, så må du ikke sette deg inn i ofrenes situasjon, men de som utførte ordrene fra de totalitære lederne. Sett deg inn i sinnet til en Auschwitz-vakt, for eksempel.

Først da lærer du at også du hadde vært kapabel til å utføre grusomheter. Han nevner bl.a boken til Christopher R. Browning som heter «Ordinary Men».

Dette er historien om voksne politimenn i Nazi-Tyskland. De var voksne da Hitler kom til makten og var dermed ikke indoktrinert via Hitler-Jugend.

Da de tyske soldatene skulle marsjere gjennom Polen trengte de noen til å rydde opp etter dem i de jødiske ghettoene.

Dette ble en gruppe politimenn. Da de fikk servert oppdraget av en tysk offiser fikk de beskjed om at de skulle gjøre bestialske handlinger. De kunne reise hjem hvis de ikke ville, og ingen skulle få noen konsekvenser på grunn av det.

De hadde en exit, men ingen av dem ville la sine kamerater og kollegaer i stikken ved å være feige og svikefulle ovenfor dem. Så alle ble med på ordren.

De gikk inn i forskjellige hus og dro nakne gravide kvinner etter håret og ut i gaten hvor de skjøt dem i bakhodet.

Alle disse politimennene hadde det helt grusomt. Noen besvimte, nesten alle gråt og de aller fleste kastet opp mens det pågikk. Men de ga seg ikke, og de stoppet ikke før ordren var utført.

Dette er historien om vanlige middelklassemenn som ble forvandlet fra å være gode familefedre til å bli kaldblodige drapsmaskiner.

Spørsmålet mitt er hva ville du gjort hvis du var en av dem og fikk servert en slik grusom ordre fra myndighetene?

Nå er det lett å si at vel, dette var jo nazisme og ikke marxisme. Hitler var jo motstander av marxismen! Nå er det slik at begge er ideologier som fører til en totalitær statsmakt hvor staten har full kontroll over sine borgere.

I det kommunistiske Øst-Tyskland frem til Muren falt i 1989 var hele 1 av 3 innbyggere informanter for staten. Hele 33 prosent! For å minimalisere det kan man si at i en famile på 6, så var det 2 stykker du ikke kunne stole på, men du visste ikke hvem.

Dermed var det ingen som tok sjansen på å kritisere det kommunistiske regimet under store familiesammenkomster. For du visste ikke om at du fikk STASI på døra di dagen etter for å arrestere deg.

Tilbake til dagens situasjon i Vesten, og da med tilfellet Tommy Robinson.

Når jeg diskuterer politikk på jobben med oppegående arbeidskollegaer så er det ingen som har hørt om Tommy Robinson og hans arrestasjon.

Når jeg nevner Rotherham og historien om de 1.400 mindreårige britiske jentene som ble utsatt for voldtekt og overgrep helt tilbake til 90-tallet uten at myndighetene grep inn av frykt for å bli stemplet som rasister, så demrer det bare såvidt for mine kollegaer.

Da NRK tilslutt publiserte artikkelen om Rotherham så var det allerede gammelt nytt for oss som faktisk leser alternative medier. Vi visste om dette for mange år siden.

Dette er urovekkende!

Og det skjer i Storbritannia med en konservativ regjering som fint kan sammenlignes med Høyre her hjemme i Norge.

Det eneste partiet i UK som har satt fingeren på dette er UKIP, som nærmest er et søsterparti til FrP. Og det mest skremmende er at myndighetene ga britiske medier munnkurv om arrestasjonen av Tommy Robinson.

Hva annet kan man forvente når Theresa May, Erna Solberg, MSM og politiet i Oslo ukritisk omfavner en totalitær ideologi som islam?
Hele det politiske landskapet i Vesten har tatt en kraftig vridning mot venstre som følge av det multikulturelle samfunnet.

Så det brenner sakte, men sikkert i vår en gang så frie og vakre sivilisasjon og en seier for ytre venstre som Rødt i en valgkamp, vil medføre å kaste mer bensin på dette bålet.

Under visse omstendigheter er jeg redd  en arrestasjon av for eksempel Sylvi Listhaug og Tybring-Gjedde, ville bli møtt med et skuldertrekk av mange på venstresiden: Hva så? Dette er hatefulle mennesker med ufyselige holdninger! De fortjener sin straff!

Så vær på vakt når politikere begynner å dyrke ideologi. De aner ikke hvilke krefter de leker med.

Vi må lære barna våre om vestlige verdier som bygde vår frie sivilisasjon. Vi må lære dem å ta ansvar og være takknemlig for ting man får og oppnår her i livet.

Mennesker har like stort potensiale til å være ond som god. Ikke la dine dypeste og mørkeste følelser som fins i deg få flyte opp til overflaten.

Husk på at et lite glasskår i skogen kan føre til enorme ødeleggelser!

 

 

 

Støtt oss

Vi setter stor pris på om du kan gi et månedlig beløp. Dette gir oss en forutsigbar inntekt og gjør oss i stand til å publisere mer og bedre.

 

Bestill Douglas Murrays bok “Europas underlige død” fra Document Forlag her!