Tegning: Karine Haaland

Endelig kvitt problemene på Holmlia! «Endelig kan vi puste lettet ut!» sier beboerne på Holmlia. Etter at Sylvi Listhaug trakk seg fra politikken for å dyrke grønnkål i hagen hjemme på Sunnmøre, har det endelig blitt fred på Holmlia.

«Da Sylvi herjet her var området utrygt» forteller beboerne. «På kveldstid kunne Sylvi dukke opp nårsomhelst og skape frykt med retorikken sin. Når Sylvi begynte med retorikken sin gav folk fra seg både penger, jakker og telefoner og sprang. Selv folk som eide skytevåpen brast i gråt og skalv av frykt når Sylvi begynte med retorikken sin!»

Nå kan heldigvis beboerne få gå i fred på Holmlia! Den fryktede ministeren er borte, og med henne forsvant knivranene, bilbrannene, mobbingen, skyteepisodene.

Beboerne på Holmlia retter nå en ektefølt takk til vikar-læreren på ungdomsskolen, som rettet fokus mot årsaken til problemene slik at de ble løst med det samme!

Vi er ham evig takknemlig, sier beboerne, som er glade over å bli kvitt ministeren som herjet bydelen.

 

Karinehaaland.blogg.no

 

Kjøp Kent Andersens bok fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂