Nytt

På Liveleak ser vi hvordan politiet angripes i Drancy, i det innvandrertette Seine-Saint-Denis i Paris. Videoen ble lagt ut på Liveleak i mars i år, men den er dessverre fremdeles like aktuell. Gjengen går rett til angrep på politiet og kaster stein på dem. Her er det ingen hemninger, ingen respekt. De er på sitt område – som er blitt en no-go sone for alle andre. For hvis politiet ikke er trygge, hvem andre kan være det da? Det skaper lovløse tilstander.

Videoen lå som lenke hos Snaphanen som valgte å vise en kortere versjon.

I oktober ifjor lurte innvandrergjengene politiet inn i en felle i ghettoen og forsøkte å brenne dem til døde inne i bilene.

Angrepet førte til nattlige politiprotester rundt om i Frankrike, til tross for at politiet ikke har streikerett i Frankrike. Franskmenn støttet dem ved å rope oppmuntrende fra balkongene. Nasjonalsangen ble sunget. Politimenn sa at de kan ikke lenger beskytte seg selv.

France US Holocaust

Drancy var en interneringsleir for jødene under krigen. Herfra ble 67 400 jøder fraktet til konsentrasjonsleirene. På bildet ser vi tidligere president Hollande som har besøkt minnesmerket i Drancy – en jernbanevogn.