Den eskalerende volden i klasserommet mot lærere er bare et symptom på et mye større og langt mer alvorlig problem. Kulturforskjellene som følge av muslimsk innvandring kommer til syne i form av ekstrem vold og ydmykelse. Og det er den yngre generasjonen av etniske europeere som er mest utsatt.

Frankrike er langt foran oss i løypa og reaksjonene blant franske ungdommer er naturlig; de søker sammen og forsøker å forsvare seg. De organiserer seg som følge av volden de er utsatt for. Vestens journalister har ingen tilgang til skolemiljøene og har ikke utvist noen interesse for hva de etniske ungdommene må forsvare seg mot. I stedet velger mediene å advare mot «høyreekstreme» ungdomsgrupper som de mener utviser rasistiske tendenser. Rasismen som utvises den andre veien blir aldri påpekt, for det er alltid «sårbar» ungdom.

Den «sårbare» ungdommen ødelegger mange liv rundt seg. Det finnes mer enn nok av den type videoer med vold hvor det ydmykede offeret til slutt blir tvunget til å kysse sko etter å ha blitt urinert på. Disse videoene er ikke vanskelig å finne på sosiale medier, det er mange av dem. Sjelden vises de i mediene for de stakkars ofrene skal også beskyttes. Men her gjør mediene oss en bjørnetjeneste ved ikke å vise verden hvor grusomme mange av disse angrepene er.

De muslimske jentene kan være like voldelige som guttene. Den franske avisen Le Figaro skrev om saken i går, men ville ikke vise videoen fra Lyon i all sin gru. Her er den:

Det skjer i Allahs navn. Her er det også seksuelle trusler mot moren til offeret. De muslimske jentene er eksplisitte. Angrepet på den franske jente ble lagt ut på sosiale medier på torsdag. De muslimske overgrepsjentene er stolte av hva de gjør og filmer seg selv under angrepet.

Vår vestlige selvsensurering er blitt et demokratisk problem fordi folk flest fremdeles ikke aner hva som foregår. Vi er omsorgsfulle overfor ofrene. Men dette skaper misforståelser og gir «den andre siden» en strategisk fordel hvor de kan utøve vold og samtidig bli ansett som sårbare.

Vi så det i stor skala med Israel etter at Hamas voldtok, torturerte og drepte rundt 1400 jøder. Israel nølte med å gå ut med grusomhetene av hensyn til ofrene og deres familier. Hamas hevdet at de ikke fant sted. Men de muslimske drapsmennene var stolte av drapene og voldtektene. De filmet seg selv og skrøt av det på sosiale medier mens de utførte sine grusomheter. Selv ikke nazistene filmet sine overgrep på den måten, og det sier ikke rent lite. Nazistene forsøkte å holde utryddelsen av jødene skjult for verden. Hamas skryter av det.

Volden som utføres av innvandrerungdom mot etniske ungdommer i Europa er Hamas i miniatyr. Den vitner om hva som kommer.

«To mot en er feigt», sa vi da jeg gikk på skolen. Islam har ingen slike moralske skrupler. «Jo flere som angriper i flokk, jo mer kan man skade offeret», ser ut til å være Allahs motto.

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.