Stiftelsen Al Andaluzia Muntasir de Daesh, (En IS- avdeling i Andalusia) som blant annet publiserer trusler mot Spania, har den 8. desember gitt ut en video med trusler. Det skriver den spanske avisen LA RAZON som også viser videoen.

Videoen avsluttes med spørsmålet «hva venter du på?» Adressert til jihadister for å begå angrep. Og den er signert av Al Andaluzia Muntasir Media.

Filmen ønsker å formidle at jihadistene ikke er svake, og siden videoen lanseres nå i førjulstiden, tolkes det som advarsel for muligheter til jihadist-angrep mot julemarked og andre arenaer knyttet til jule-aktiviteter.

Videoen viser fire individer i jihadistisk stil, bevæpnet med gevær, som beveger seg rundt i det som ser ut som et typisk sør-europeisk landskap.

Etter å ha vist noen bilder av uniformer og militært utstyr, anbefaler de å gjøre det beste fra jihad. Det vil si følge sannheten og angripe tyrannene. «Få dem til å dø,» sier de.

De bekrefter at det klokeste er å lytte til Gud og svare på volden og torturen som ifølge dem muslimske kvinner og menn lider under på grunn av «korsfarerne» (de kristne).

«Det mest behagelige ville være å bli hjemme, men vi må kjempe, fordi vi ikke er svake, for Allah er med oss,» sier de. «Vi er ikke de beseirede, men det er dere. Og de forsikrer seg om at ingen kan slå dem i krigen.

En del av videoen er på arabisk, tekstet på engelsk, og et tredje språk hvor stemmen slår fast at siden profetenes tid har Allahs fiender prøvd å slukke deres lys, men de har ikke klart det. «Hvis jihadister gjør noe bra, vil Allah belønne deg.» er konklusjonen.

Denne teksten/videoen er så uhyggelig at man kan bli helt målløs.

Ansvarlige politikere bør derimot ikke bli målløse. Men handle nå for å forsvare sin befolkning.

Dette trusselbildet som kommer her, svart på hvitt, har mange av oss skjønt lenge. Det som mangler er at myndighetene mottar og oppfatter denne alvorlige trusselen og handler utfra det.

I det minste umiddelbart sørge for å utvise alle suspekte individer og holde kontroll på våre grenser. Det er vel ikke for mye forlangt! Vi ber om at truslene og volden vi europeere blir utsatt for blir tema i årets nyttårstale.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Les også