“Legg deg ned på kne. Kyss mine fucking sko!” lyder trusselen fra Mehmet Ali Yücelbaş.

Det lyshårede danske offer må på ydmykende vis kysse den tyrkiske voldsmannens sandalkledte føtter. Voldsofferet blir sparket i ansiktet idet han kneler foran Mehmet Yücelbaş.

Ydmykelsen av en vantro danske er rystende – selv etter danske forhold.

 

Det korte onlinefilmen dokumenterer en gruvekkende voldskultur som unge dansker må leve med hver dag. En virkelighet som mediefolk og politikere skjuler for befolkningen.

Scenen er et offentlig toalett, hvor den aggressive muslimen – Mehmet Ali Yücelbaş – er i gang med et voldelig overfall som inkluderer knivtrusler samt slag og spark i hodet på det danske offeret.

“Hva’ fuck skal du spille smart,” lyder det på ‘innvandrerdansk’ med tydelig aksent. Ordene runger mellom de harde veggene på toalettet.

Den aggressive Mehmet Ali Yücelbaş har røtter i byen Afyonkarahisar, som ligger i den vestlige delen av Tyrkia. Men den tyrkiske Yücelbaş-klan har reist til Danmark, hvor den unge tyrkiske mannen kan utføre sin voldskriminalitet.

Mehmet Ali Yücelbaş tar kvelertak på sitt danske offer og presser ham inn i toalettbåsen. En ukjent person filmer overgrepet på en mobiltelefon. Ydmykelsen skal foreviges til senere bruk.

“En lille luder hygger sig sammen med mig,” skriver Mehmet Yücelbaş idet han etterpå deler videoen med overfallet på Facebook. Han har allerede delt overfallet på Snapchat. Tyrkeren utviser en uhyggelig dominansadferd.

Det danske offeret sier tydelig ‘unnskyld’ til den tyrkiske voldsmannen, mens han er most opp mot toalettveggen. Mehmet Yücelbaş slår sitt offer flere ganger i hodet.

De muslimske truslene eskalerer faretruende:

“Skal jeg hente min kniv,” truer Mehmet Yücelbaş sitt livredde offer.

Det er snakk om klare, utvetydige drapstrusler. En klart skjerpende omstendighet for det som skjer sekunder senere.

For ydmykelsene er ikke over. Den overvektige muslimske voldsmannen forlanger at hans lyshårede offer skal kysse hans føtter. Da den danske gutten kneler, sparker Mehmet Yücelbaş ham i ansiktet.

“Kyss mine fucking sko. Nå, sier jeg,” lyder det grettent fra den tyrkiske migranten.

Deretter kysser offeret voldsmannens føtter. Videoen slutter brått etter den 47 sekunder lange muslimske voldsorgien.

Mehmet Ali Yücelbaş deler mobilvideoen i Facebookgruppen ‘Huset’. En gruppe som ble opprettet i midten av mars 2020 – få dager før coronakrisen. Det er her han kaller sitt voldsoffer for ‘ludder’.

Onlinegruppen ‘Huset’ har over 7000 medlemmer. Ifølge administratoren av Facebookgruppen er målsettingen å ‘hygge’ seg samt å dele ‘noe likegyldig møkk’.

Voldsmannen Mehmet Ali Yücelbaş stammer fra det vestlige Tyrkia, men har også en nær tilknytning til Sverige. Mehmet Yücelbaş er sønn av en fraskilt tyrkisk pizzabaker som utviser en stor interesse for tyrkisk politikk, religion og vannpipe på sosiale medier.

Mehmet Ali Yücelbaş’ far eier en pizzarestaurant i Agerskov som ligger i det sentrale Sønderjylland.

“Et land jeg altid vil være en del af ️,” skriver Mehmet Yücelbas, mens han deler det tyrkiske flagget på Facebook. Man er ikke tvil om hvor voldsmannens fedrelandskjærlighet er forankret.

Mehmet Ali Yücelbas er oppvokst i et muslimsk hjem hvor faren utviser en dyp tro på koranen og Allah. Mehmet Yücelbaş har arvet farens forhold til islam:

“Alhamdulillah for alt????,” skriver Mehmet Yücelbaş på sosiale medier.

Det muslimske uttrykket ‘Alhamdulillah’ er arabisk og betyr ‘ros være til Allah’ eller ‘takk til Allah’. Setningen brukes av muslimer i alle regioner.

Danskene har i en årrekke kunnet lese voldsstatistikkene som beskriver den uhyggelige innvandrervolden. Nå kan befolkningen ved selvsyn se den voldskulturen som er importert til Danmark fra blant annet Tyrkia.

Den tyrkiske innvandringen, som begynte på grunn av det som politikerne kalte ‘mangel på arbeidskraft’, er endt opp som et voldshelvete for den danske ungdommen på grunn av de bunnløse integrasjonsproblemene.

Danske barn og unge er påtvunget konsekvensene av masseinnvandringen. Men medie- og makteliten forstår først alvoret når de ser den grufulle virkeligheten med egne øyne. Nå får de sjansen med dette tyrkiske overfallet.

Kilder med kjennskap til voldssaken forteller at overgrepet er meldt til politiet.

Overfallet har dog, inntil videre, ikke fått de store konsekvensene for Mehmet Ali Yücelbaş. Så sent som mandag kveld lastet den tyrkiske innvandreren opp et foto og tekst på Facebook.

Voldsmannen Mehmet Ali Yücelbaş, som truer med knivvold, er tilsynelatende på frifot.

 

Redaksjonen legger til at Extra Bladet skrev en artikkel om hendelsen, men uten bilder og videoen som er vist over 125.000 ganger på sosiale medier. Extra Bladet skriver:

Syd- og Sønderjyllands Politi bekræfter over for Ekstra Bladet, at sagen er anmeldt til politiet.

– Vi er bekendt med videoen, og vi tager hånd om det, siger kommunikationsrådgiver Helle Lundberg.

Politiet ønsker ikke at oplyse yderligere. Det er derfor uvist, om der er anholdte i sagen, og hvordan ofret har det.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.