Nytt

BBCs politiske journalist Laura Kuenssberg er blitt tildelt livvakt før Labours landsmøte i Brighton. Hun har tidligere mottatt mange trusler fra Corbyn-tilhengere og BBC er bekymret for sikkerheten hennes i store forsamlinger. BBC uttaler seg ikke offentlig om de ansattes sikkerhet, men en «insider» sier:

“We take the safety of our staff extremely seriously. Laura is a well-known public figure. She and her team will be covering events with big crowds where there can be hostility, so we want to ensure adequate precautions are taken.”

Laura Kuenssberg er ofte blitt anklaget for å være partisk – mot Labour.

Laura Kuenssberg ble upoplær blant mange Labour-tilhengere etter et intervju med Corbyn.

35.000 deltok i en underskriftskampanje mot Kuenssberg for å få henne sparket fra BBC.

The Independent    Daily Mail