I de siste tolv årene har Copenhagen Summer Dance fått låne politigården til fremføring av forestillinger om sommeren. Men i år er det slutt. Politiet frykter for sikkerheten og har avlyst arrangementet.

‘Københavns Politi har med baggrund i den aktuelle vurdering af terrortruslen og de seneste ugers terrorhændelser i europæiske hovedstæder truffet beslutning om, at arrangementet Copenhagen Summer Dance og lignende arrangementer i år ikke kan afvikles på Københavns Politigård,’ lyder det fra politiet.

Det er ikke engang trygt midt inne på politigården, mener dansk politi.

De har bukket ut for siste gang i politigården. Ingen forestillinger fra nå av. «Vi fortsetter som før»?

Dansk Danseteater synes at beslutningen er trist, men respekterer trusselvurderingen.

– Vi er hos Dansk Danseteater rigtig kede af, at vi ikke kan gennemføre årets Copenhagen Summer Dance i Københavns Politigård, men vi respekterer selvfølgelig vores gode, mangeårige samarbejdspartner Københavns Politis trusselvurdering. Det er klart, at vi ikke kan gå på kompromis med publikums, politiets og medarbejderes sikkerhed, siger kunstnerisk leder Tim Rushton i en pressemeddelelse.

Hva tenker Paris på, som er kandidat til OL i 2024? Det må fortone seg som et mareritt.

Ekstrabladet

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂