Nytt

Den praktiske appen No-go zone advarer deg mot hva som skjer akkurat nå av mindre hyggelige ting om du skulle befinne deg i Paris er endelig blitt tilgjengelig. Brukere kan laste opp hendelser som tyverier, seksuelle overfall, vold og generelle ubehageligheter slik at andre kan holde seg unna de stedene hvor det skjer.

Dessverre så kunne denne appen ha komme til nytte sist helg i Paris da to sigøynerdamer gjorde sitt beste for å lette min lommebok for kontanter. Det var riktignok mislykket, men jeg vurderte det slik at det ikke var av spesiell interesse å informere politiet som akkurat da befant seg på den andre siden av Notre Dame. Tyveri blir liksom ikke så viktig i en by hvor jihadistene stadig vekk forsøker å drepe politimenn.

Og tyveriforsøket var jo mislykket. Og de to damene med de fargerike skjørtene var sikkert allerede over alle hauger. Og været var fint og Paris var vidunderlig. Så man ga blaffen. Men hadde jeg hatt denne appen så ville jeg i det minste ha lagt det inn der!

Det er også en premium-utgave. 

Appen advarer deg også hvis du skulle forville deg inn i en no-go zone. Dette burde være en bra app for Sverige også – Malmø-appen.

Kommentar fra ny bruker: Dessverre, en svært god idé.

Når politiets ressurser ikke strekker til så kan man i det minste advare hverandre. De som ikke tror at det finnes slemme mennesker og ihvertfall ingen no-go zoner kan fortsette som før.

Daily Mail