Gjesteskribent

Bildet: Publikummere ser på et kart over klimaforandringer under forhandlingene som ledet opp til Paris-avtalen 8. desember 2015. Foto: Stephane Mahe/Reuters/Scanpix

Det planlegges 2500 nye kullkraftverk øst for Europa. BBCs Top Gear harselerer med at 38.000 nye biler selges i Kina hver dag. Oppvarmingen av kloden er på max 0.8 grader siste 150 år, og har antagelig stoppet opp. Snart er vi 13 mrd forbrukere. Og viktigst av alt: Det har aldri blitt forhandlet om globale kutt i fossil energiproduksjon – det eneste som faktisk kan gi globale CO2-kutt. Derfor har utslippene økt hvert år, og derfor er Parisavtalen rent selvbedrag. Og Trump har fått nok av tullet. 

Ofte stiller folk meg varianter av følgende spørsmål: «Hvordan kan du være så bombesikker på at klimakampen er bløff?».  Mitt vanligste svar er «fordi jeg er en håpløs nørd og leser alt klimahysterikerne leser – men også alt de ikke ønsker å lese» I tillegg har jeg 20 års erfaring med massepåvirkning gjennom reklamebransjen, så jeg kjenner igjen propaganda når jeg ser det. Bigtime! Og propagandakampanjen rundt klima er unik, med en global påvirkningskraft uten presedens. Den vil bli pensum i fremtiden.

For oss opplyste skeptikere er Trumps annonsering om brudd med Paris-avtalen oppmuntrende. Ikke bare fordi den hiver frykten ut av førersetet, og setter fornuften tilbake bak rattet, men først og fremst fordi Trumps brudd er så kontant. Det er ikke noe nøling, skjelving eller pysete over det. Det er kompromissløst, voksent og gordisk: «Dette er sludder og gavner ikke USA, så dette gidder vi ikke lenger». Det er svært befriende å høre en vestlig politiker sette egne velgers interesser først, slik politikere faktisk skal. Ingen skjulte agendaer. Bare realpolitikk.

Paris-avtalen og klimahysteriet har ingenting med miljøvern å gjøre.

Hadde kloden virkelig vært truet av CO2, ville den rødgrønne regjeringen skrudd igjen gasskrana i ren panikk, og stoppet CO2 utslipp i praksis. Kampanjen er heller et verktøy for «global omfordeling» med en klar sosialistisk agenda: Akkurat som EU har blitt kuppet av udemokratiske krefter fra å være en ren handelavtale til å være et pan-europeisk regjeringsprosjekt, er Paris-avtalen i prinsippet historiens første eksempel på kimen til global regjeringsmakt. Den ga globalistene blod på tann. Trump gir dem ei blodig nese.

Dette er gode nyheter, ikke bare for fornuften, demokratiet og frie nasjoner, men også for vitenskapen som har vært ensidig misbrukt av klimamenigheten i tiår. Nå vil Trump slippe til vitenskaplige motkrefter som har vært hysjet ned, og kanskje «make science great again». Men de som nå håper & tror at hele klimahysteriet vil kollapse for godt, må jeg skuffe. Under normale omstendigheter ville Trumps brutale brudd røsket teppet vekk under en vitenskaplig basert kampanje, og den ville bli lagt død. Men klimafenomenet er unikt.

Fanatikere lar seg ikke stoppe av fakta. 

Klimakampen er bygget på en kvasireligiøs blanding av propaganda, sensur, fiksjon, agendaer, penger og selvbedrag – og dermed trenger ikke klimamenigheten å forholde seg til hverken virkeligheten, tall, Trump eller USA – så hvorfor forholde seg til det etter bruddet? I stedet vil de manipulere de allerede manipulerte tallene, og fortsette den hellige kampen som før… helt til virkeligheten gjør det umulig å fortsette i stor skala. Det kan ta tiår.

Jeg kan nesten garantere at fanatikerne og tallmagikerne bak klimahysteriet kommer frem til at USAs utgang er en fordel for Paris-avtalen, og at «verdens forpliktelser» kan oppfylles uten USA. (Koko oppi lia…) Nå gjelder det å doble innsatsen, og ofre dobbelt så mye til CO2-guden, og så vil menneskeheten bli reddet fra dommedag! Vent og se. I mellomtiden vil USA skaffe seg en økonomisk kjempefordel over Europa, som allerede sløser bort billioner på grønne subsidier, og en asylinvasjon uten sidestykke eller grenser. Europa blør fra alle åpninger, og dumme velgere fortsetter å velge dumme politikere, fordi dum propaganda forteller dem at det er smart.

Så hva med klimaet da?! 

Sukk…hør nå her: Klimavariasjoner er en helt naturlig prosess på planeten Jorden. De har pågått i millioner av år, de vil fortsette uansett hva vi gjør eller ikke gjør, og ingen, absolutt ingen, vet hva klimaet vil gjøre i morgen. Hvis dette truer oss, må vi forholde oss til det som vi forholder oss til orkaner, vulkanutbrudd og jordskjelv: Tilpasse oss, & carry on. Det Trump ikke vil tilpasse seg lenger, er andres globalistiske politiske agendaer. Han er president for Pittsburgh, ikke Paris. Jeg skulle ønske Norge hadde en slik statsminister for Norge.

Linker:

Hva er galt med parisavtalen.

https://www.document.no/2015/12/22/hva-er-galt-med-parisavtalen/

Klimapapegøyene

Klimapapegøyene

Klimakrise som religion.

Klimakrise som religion