Nytt

«Vi følger boka» sa læreren ofte da jeg gikk på barneskolen. Men nå er det andre tider og en annen bok å følge: Koranen. I Storbritannia er skolene blitt bedt om å ta hensyn til ramadan når de fastsetter datoer for eksamener og sportsdager. Ramadan starter 26. mai og avsluttes 24. juni og dekker dermed mesteparten av eksamensperioden.

Et informasjonsskriv er sendt ut til alle skolene: information ramadan 2017

Istedet for å si at barn ikke er pålagt å faste så kommer man med anbefalinger!

Og så litt reklame om hvor bra ramadan er, selv om man altså blir trøtt, sliten, dehydrert og mister konsentrasjonen, hukommelsen og får redusert fokus. Ikka akkurat hva man ønsker seg i klasserommet. Men altså – religion er mye viktigere enn skolegang. For her gjelder det å følge selveste Boka.

Daily Mail