Tirsdag hadde Dagsrevyen et reklameinnslag for en ny klima-propagandafilm rettet mot ungdom. Det er skuespiller Thomas Hayes alias «Skam William» som vil skape et ungdomsopprør mot olja – nettopp industrien som betaler lønna hans, og gjør at NRK, NAV og Kulturdepartementet og resten av velferdsstaten kan holdes kunstig i live, mens norsk ungdom kan leve i avslappet latskap mens de leker bohemer. Hvor dum eller lettlurt er det lov å bli?

Ungdommen redder jorden!

Filmen «Føkk Fossils – en fremtid du ikke vil ha» visualisererer hvordan hverdagen blir i fremtiden dersom Parisavtalen blir innfridd, og klimaet bare blir 2 grader varmere. Her er det skremsler om ekstremvær, forurenset vann, kvoter på kjøtt, og millioner av klimaflyktninger og annen styggedom. (Og jeg trodde de grønne vil ha mindre kjøtt og mer «flykninger», men pytt) Poenget er at det kunne vært enda mye verre får vi vite.

Filmen antyder at et ungdomsopprør i 2025 kalt «Fuck Fossils», reddet klimaet fra ikke gå helt amok. Hadde det ikke vært for ungdommens engasjement i å eliminere oljeindustrien, hadde man ikke klart å holde 2-gradersmålet, og da ville jorden gått under. Alt er helt sant! Denne filmatiske krystallkulen blir nemlig fremstilt som et ubestridelig faktum, og seeren må velge mellom enighet eller undergang. «Skru av hjernen og gjør som vi sier» er budskapet, slik det alltid er i propagandafilmer.

Er norsk ungdom så lettlurt? Det spørs om de får noe særlig valg, for her skal det ikke oppmuntres til skepsis, balanse, tanke, nysgjerrighet, kildekritikk, vitenskaplig falsifisering eller debatt – du vet, alt det som ungdommen faktisk trenger å lære. Neida: Ikke en eneste statlig institusjon vil komme med innsigelser mot ensrettingen. Ikke en statlig krone vil bli brukt på lære ungdommen forskjellen på propaganda og fakta, eller fortelle dem at «sannhetene» man snakker om i denne filmen, er under kraftig press fra ekte vitenskap.

Skolene blir gjort til propagandaorgan.

Man skal være klartenkt og modig for å stå imot dette forsøket på å gjøre et fiktivt ungdomsopprør mot fiktive farer til virkelighet: De fleste store miljøorganisasjonene i Norge ønsker ukritisk å bidra til spredningen av «Fuck Fossils»:  Greenpeace samt Natur og Ungdom lanserer egne nettsider der skremte sauer kan finne muligheter for å skremme seg selv videre inn i hysteriet. Norsk Digital Læringsarena skal lage digitalt undervisningsmateriale med elevoppgaver basert på filmen for videregående skoler, og det skal skal være klart til skolestart høsten 2017. I tillegg kommer en rekke filmer på Kunnskapsfilm.no om global oppvarming og konsekvensene av klimaendringene. Alle mann til pumpene! Her skal ungdommen hjernevaskes og oppdras til oljehat – betalt av overskuddet fra oljeindustrien. Oh the irony…

Bakom synger den grønne industrien og klimaprofitørene

Bak filmen står mektige krefter som vil holde klimahysteriet i live så lenge som mulig: Utgangspunktet for propagandafilmen er forskningsrapporten «En fremtid du ikke vil ha» skrevet at høyskolelektor Thomas Cottis for Fremtiden i Våre Hender – en organisasjon gjennomsyret av fordummende hat mot både fossil energi, samt enhver falsifisering eller innvending mot klimahysteriet. Den som har «kvalitetssikret» filmen er Steffen Kallbekken, forskningslederen ved CICERO, en offentlig betalt institusjon, som heller ikke bobler over av balanse og interesser for nyanser – det kunne jo ødelegge inntektene.

Men ikke minst: Filmskaperne har fått 500.000,- oljekroner fra Forskingsrådet for å drive «forskningsformidling». Åpenbart har ingen innen forskningsrådet spurt seg hva tendensiøs fremtidsficiton har med «forskningsformidling» å gjøre. Det er et hån mot alt som heter vitenskap – og det skjønner enhver som holder vitenskapen litt mer hellig enn subisidier fra det offentlige. (Som betaler subsidiene med oljeinntektene man hater…etc). Vet ikke Forskningsrådet forskjellen? Er dette etisk? Burde noen få sparken for fadesen, og pengene forlanges tilbakebetalt? Javisst. Men så lenge Erna-kverna er klimahysteriets logrende marionett, så vil nok sløseriet og villedningen fortsette en stund til.

Hvorfor en sånn film, og hvorfor nå?

Det er slett ikke tilfeldig at en propagandafilm rettet mot ungdom, med mål om å gjøre et fiktivt opprør til et virkelig opprør, blir blir lansert nå. Vi som har hatt massepåvirkning og suggesjon som yrke i reklamebransjen i 20 år, vet at ingen er lettere å påvirke enn ungdommen. De svelger nesten hva det skal være rått, bare det er pakket inn på riktig måte. Ungdommen har til alle tider vært de som er mest påvirkelige overfor propaganda, ettersom de mangler livserfaringen til å se at innholdet mangler balanse, samt evne til å forstå at de blir manipulert. Dessuten er de ivrige og entusiastiske når man først får dem i gang. Sekter, ekstremister og militæret elsker å jobbe mot ungdom. Nå også klimaindustrien og klorofyllkommunistene – for interessen har kjølnet blant tenkende voksne. Ungdommen er siste redning for klimahysteriet.

Men timingen er mest avslørende: Det Hellige Klimahysteriet knaker nemlig i sammenføyningene under ekte vitenskap og observerbare resultater, som tydelig viser at noe er alvorlig galt med det IPCC hevder. Stadig flere vitenskapsfolk «outer» seg selv som klimaskeptikere, og stadig flere avsløringer av forskningsjuks og lureri undergraver IPCC og lignende ensidige klimainstitusjoner, hvor samtlige er avhengige av å opprettholde klimatrusselen for å beholde jobb, posisjon og ære. Da er alt lov. Men snart kommer Trump tampende, og her en en statsleder som har fått nok bullshit. Det varsler slutten for 20 år med meningsløs kamp mot plantenæringen CO2.

Løgnene blir for store

De «grønne» gjør alt for å undergrave viktige faktorer som vitenskap, økonomi, fornuft, logikk og politikk for å holde Det  Hellige Klimahysteriet i live. Som før er omkvedet: «Vi må alle gjøre bot og ofre fossil energi, ellers blir Gaia harm og kan utslette oss alle med flom og 40 dager regn» Og nåde den som mukker, tenker, eller er skeptisk. Jepp. Det ligner på religion, og det er ikke rart. Dommedagspropaganda er utrolig effektivt på mennesker.

For å opprettholde konstruksjonen «Det Grønne Skiftet», skaper man myter som ikke henger på hverken greip eller kalkulator. En slik myte er: «Oljeindustrien er subsidiert, og grønn energi er en økonomisk suksess». For oss som fortsatt befinner oss i dette solsystemet, kan det være verd å merke seg at det heter Oljefondet på folkemunne, og ikke Vindmøllefondet. Det er ikke tilfeldig.

En nærstudie av Merkels EnergiWende vil avsløre en økonomisk katastrofe drevet av grønne subsidier, samtidig som Tysklands energisystem holder på å bryte sammen i mangelen på vind, sol og fornuft. Snart skal vi få smake hva «Det Grønne Skiftet» koster, når nye kabler er på plass mot resten av Europa. Da vil norske forbrukere plutselig må betale tyske takster for kilowatten.  Da våkner nok de fleste, og finner ut at CO2 ikke er giftig eller forurensing likevel. Øl og brus er faktisk fullt av det.

Klimahysteriets siste krampetrekninger

«Føkk Fossil» er ikke bare dårlig norsk og harry språkbruk. Det er et patetisk forsøk på å gjøre science fiction til fakta. Det er å late som Madam Mims krystallkule forteller sannheten, og det håper jeg tilstrekkelig mange ungdom er i stand til å oppdage, så dette «opprøret» ender i ei lompe. Å være nordmann imot oljeindustrien er som å være en torsk imot vann. Det er faktisk det vil lever av. Uten oljeinntekter ville velferdssystemet og staten kollapset over natten. At man sløser bort denne formuen på utlendinger bure virkelig opprøre ungdom. Hvorfor lager ingen en film om det? Skal jeg søke midler fra forskningsfondet kanskje?   

Fakta er at Oljeindustrien er den viktigste industrien vi har i Norge i dag, og den vil bare bli viktigere i en energihungrig fremtid. Det gir Norge et enormt overskudd, samtidig som grønn energi i ferd med å miste momentum og investeringer over hele Europa, nettopp fordi det ikke lønner seg, og bare virker av og til. Man har bestilt en revolusjon det ikke finnes teknologisk løsning på ennå. Man har vedtatt fremtidens teknologi, uten å forstå teknologi  – akkurat som da man konstruerte Concorde, i troen på at alle fly ville være overlydsfly i fremtiden. Se hvordan det gikk.

NRK er klimahysteriets viktigste propaganaorgan.

Innslaget i Dagsrevyen var naturligvis fullstendig ensidig, slik klimasaker alltid er i NRK. Her ble som vanlig ingen invitert for å komme med motforestillinger, og det burde avstedkomme flom av protester mot kringkastingsrådet. (Gjør det, gjør det, gjennomfør det!) Dessverre blir alle slike klager parkert, selv om NRK åpenbart ikke har lov til å være ensidige på dette feltet som er så vitenskapelig omstridt.

Jeg kunne sagt «Føkk NRK» men i motsetning til filmskaperne har jeg lært folkeskikk. Det burde ungdom også lære, i tillegg til skepsis, vitenskapelig metode, kildekritikk og hvordan man avslører manipulering. Ta en prat med poden i dag.

Linker:

Klimapapegøyene

http://www.klimarealistene.com

https://wattsupwiththat.com

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂