Nesten dobbelt så mange amerikanere støtter Donald Trumps innreiserestriksjoner som er motstandere, viser en måling Rasmussen har gjort.

A new Rasmussen Reports national telephone and online survey finds that 57% of Likely U.S. Voters favor a temporary ban on refugees from Syria, Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan and Yemen until the federal government approves its ability to screen out potential terrorists form coming here. Thirty-three percent (33%) are opposed, while 10% are undecided. (To see survey question wording, click here.)

Similarly, 56% favor a temporary block on visas prohibiting residents of Syria, Iraq, Iran, Libya, Somalia, Sudan and Yemen from entering the United States until the government approves its ability to screen for likely terrorists. Thirty-two percent (32%) oppose this temporary ban, and 11% are undecided.

Sikkerhet var en av Trumps hovedsaker i valgkampen. Han oppfyller sine løfter. Selv om liberale medier og venstresiden skriker høyt, er det et flertall som står bak presidenten.

Tech-selskapene er motstandere av innreiseforbudene. Men har de noen hær, e-tjenester eller politi som tar vare på samfunnet og står til ansvar overfor velgerne? De skummer fløten av åpne grenser uten å behøve å ta ansvar for dem.

Det er overveldende støtte blant republikanerne, litt lavere blant uavhengige, men likevel solid. Hos demokratene er det litt over halvparten som er mot. Bildet som tegnes i mediene av overveldende motstand, er falskt.

https://pjmedia.com/trending/2017/01/30/poll-shows-only-33-oppose-trumps-temporary-ban-on-immigrants-from-terrorist-havens/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂