Nytt

John Brennan var en krumtapp i Obamas sikkerhetsapparat. Man fikk aldri riktig tak på ham. At han var motstander av Trump var det ingen tvil om. Men at han var så islam-vennlig som det her fremgår, må man si er både overraskende og sjokkerende. Brennan snakker til en forsamling som virker å bestå av mange muslimer, for han slår over på arabisk. Han snakker som han er blant dem han føler seg hjemme hos. Han vil gjerne vise at han er en av dem. Hvorvidt han konverterte trenger man ikke vite. I måten han snakker om islam og den muslimske verden på, ser man en følelse av tilhørighet som man ikke skulle tro var mulig. Ikke når man vet at mannen var sjef for CIA.

Videoen ligger på facebook-siden til Jokoos News. Og også på Youtube hvor den ble publisert 19. mai 2010.

 

Document kommer tilbake til videoen