Skjermdump fra demonstrasjonene i Malmø, der en mengde muslimer roper skjellsord mot politiet. Kilde: Samhällsnytt

En video fra volden i Malmö sist helg viser hvordan en muslimsk kvinne hauser opp folkemengden. Blant annet kaller hun politiet «hunder» og «griser», fordi hun ikke likte at de beskyttet de islamkritiske demonstrantene fra den muslimske pøbelen.

«Hvis de ikke vil ha islam, hvorfor førte de oss hit, disse hundene?» Dette var ett av de arabiske budskapene fra den hijabkledde, eldre kvinnen under opptøyene. Nå forsvarer kvinnen seg på SVT, der videoen er pikselert slik at man ikke ser ansiktene på noen av de som deltok:

– Hvordan kan politiet tillate dem å sparke Koranen? Dette er følelsene til muslimer. Vi har også følelser, sier kvinnen til SVT Nyheter Skåne.

Kvinnen ble sett å ha en ledende rolle blant muslimene som fredag ​​kveld startet voldelige opptøyer i Malmö som en reaksjon på at en koran hadde blitt brent i byen.




I en video fra hendelsen ropte kvinnen blant annet at politiet var «hunder» og «griser» og at de hadde «konspirert» med folket som krenket koranen.

– Hvis de ikke vil ha islam, hvorfor førte de oss hit, disse hundene? ropte hun også, ifølge Samhällsnytt.

Samhällsnytt har transkribert opptaket og oversatt det kvinnen og mannen i videoen sier, mens hele forsamlingen bedriver «takbir«, det vil si roper «det er ingen gud utenom allah» og «allah er større«.

Kvinnen:
00:01   Så spilte de fotball med Koranen!
00:04  Griser!
00:06  Etter å ha spilt med Koranen beskyttet de (Politiet, journ. anm.) dem!
00:09  Etter at de var ferdige med Koranen, fjernet de dem. Disse hundene!
00:14  Disse hundene! De konspirerer med dem!
00:17  Hvis dere ikke vil ha islam, hvorfor førte dere oss hit, dere løshunder?

Mannen:
00:20  Si Allahu akbar!
00:21   Allahu Akbar! Allahu akbar!
00:28  Det er ingen gud annet enn Allah
00:52  Muhammad er Allahs profet. Muhammad er Allahs profet.

Sverige i endring. Kjøp Islamismen i Sverige her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.