Europa har igjen kjent islams vrede. En 49 år gammel kvinne ansatt av det franske politiet blir drept av en ulovlig innvandrer fra Nord-Afrika på en politistasjon i Paris. Terroristen er den 36 år gamle islamisten – Jamel Gorchene – som kommer fra Tunisia. Han kommer fra Sousse-regionen i den østlige delen av landet. Det melder avisen Le Figaro.

Klokken er klokka 14.20 fredag ​​ettermiddag. Jamel Gorchene går rundt foran politistasjonen i Rambouillet, som ligger sørvest i Paris – drøye 56 kilometer fra sentrum. Den nordafrikanske terroristen skal angivelig være opptatt med å se islamistiske videoer på mobiltelefonen mens han leter etter et vantro offer.

49 år gamle ‘Stéphanie’, som er mor til to barn i alderen 13 og 18, bruker lunsjpausen til å stille parkeringsskiven på bilen sin. Det viser seg å koste henne livet. Da den kvinnelige politibetjenten kommer tilbake til inngangen til politistasjonen, følger terroristen Jamel Gorchene etter henne.

Politistasjonen er utstyrt med en inngangssluse for å forhindre at muslimske terrorister kommer inn i bygningen. Jamel Gorchene glir inn i slusen samtidig med henne. Foran flere politibetjenter som vokter inngangen skjærer den tunisiske terroristen to ganger halsen over på den 49 år gamle kvinnen.

Den hatefulle muslimen roper ‘Allahu Akbar’ mens han slakter offeret sitt – som om det var en rituell halalslakting. Det betyr ‘Allah er større’ på arabisk.

Dette har blitt et standardrop fra muslimer som utfører terrorangrep i islams navn.

Rett etter får betjentene tilgang til slusen. De skyter og dreper 36 år gamle Jamel Gorchene, som senere blir erklært død på et nærliggende sykehus.

Flere danske medier har feilaktig beskrevet det 49 år gamle terrorofferet som en ‘politibetjent’. Den avdøde kvinnen jobbet i en stilling som assistent i den administrative delen av politiet.

Terroristen Jamel Gorchene opplyser på sosiale medier at han kommer fra byen M’saken, en by med rundt 60.000 innbyggere som ligger på østkysten av Tunisia. Tuniseren er en ivrig islamist som deler radikaliserte innlegg på Facebook. Her beskylder han omverdenen for ‘islamofobi’ og rasisme. En kjent ‘muslimsk cocktail’ av offerkort og blodlyst mot de vantro fiendene.

I 2009 reiser Jamel Gorchene ulovlig til Europa. Han bosetter seg i Frankrike, hvor han jobber som sjåfør. De franske myndighetene velger ikke å sende den ulovlige migranten hjem til Nord-Afrika. Denne kyniske avgjørelsen kommer til å koste en uskyldig person livet. Jamel Gorchene kommer inn i moskeen og blir radikalisert i smug. Han er ikke på radaren til de franske terrormyndighetene.

Ifølge terroristens slektninger i Tunisia, som har blitt kontaktet av nyhetsbyrået AFP, skulle Jamel Gorchene ha bodd hos en tante i Frankrike. Han har minst to brødre – inkludert en tvillingbror. Jamel Gorchene bodde tidligere i den franske byen Thiais i Val-de-Marne. Et vitne beskriver den tidligere naboen som en ‘muslimsk mann’ som bodde alene tilbake i 2017.

Under koronakrisen publiserer Jamel Gorchene bare koranvers og islamske bønner på Facebook. En radikaliseringsprosess utspiller seg i full offentlighet.

Den tunisiske salafisten feirer terrorangrepet mot den franske skolelæreren Samuel Paty, som blir halshugget av en muslimsk tenåring høsten 2020 mens han bruker Muhammad-tegninger i undervisningen. Rett etter drapet på Samuel Paty i oktober endrer Jamel Gorchene profilbildet sitt på Facebook. Nå står det: ‘Respekter Mohamed, Allahs profet’.

De franske terroristmyndighetene opplyser at Jamel Gorchene fikk arbeidstillatelse i 2019 som en slags naiv belønning fordi han hadde bodd ulovlig i 10 år på det europeiske kontinentet. Oppholdstillatelsen ble fornyet i desember 2020 og skulle utløpe i desember 2021.

Jamel Gorchene takket de naive franske myndighetene med å begå islamsk terrorisme på en politistasjon. Det 49 år gamle terrorofferet ‘Stéphanie’ er ikke den eneste som har møtt sinnet til de tunisiske islamistene. I oktober 2020 blir tre mennesker knivstukket i hjel i en kirke i den sør-franske byen Nice. Gjerningsmannen, 21 år gamle Brahim Aouissaoui, er også fra Tunisia. Det blodige terrorangrepet i Notre Dame kirken i Nice roper også ‘Allahu Akbar’ – Allah er større.

Sommeren 2015 ble 38 mennesker drept og 40 såret da Islamiske statens terrorister angrep et hotell og en strand i Tunisia. Ofrene kommer i stor grad fra Storbritannia. Terrorangrepet finner sted i Sousse-regionen – området der terroristen Jamel Gorchene har sin opprinnelse.

En 49 år gammel tobarnsmor kom ikke hjem til barna sine på fredag. Hun ble ofret på politikernes multikulturelle alter, med islam som den dominerende hovedrollen. Islamsk terror er kommet for å bli.

De neste ikke-troende ofrene venter på at det er deres tur.

Spørsmålet er: når vil Europas folk få nok?

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.