I byen Leicester i Storbritannia går islamiseringen raskt. Byen var blant de første i England til å registrere at etniske briter var blitt i mindretall. Kulturendringene skjer raskt. Man slutter å late som om folk fra andre kulturer ønsker å integrere seg i et forsvinnende britisk samfunn.

Ved en islamsk jenteskole har man, ikke overraskende, en ekstremist som grunnlegger. Hadhrat Shaykh Maulana Adam Sahib nekter sang og musikk og i tillegg må jentene selvfølgelig dekke seg til i niqab. Det finnes flere slike skoler i Leicester. De er aldri blitt registrert eller inspisert av offentlige skolemyndigheter – fordi de hevder at de er deltidsskoler og da kreves det ikke noe ettersyn.

I 25 år har denne skolen kunnet holde på med sin segregerende kontroll.

Hadhrat Shaykh Maulana Adam Sahib is an influential Deobandi scholar. The Deobandis, who control nearly half the mosques in the UK, have been accused of discouraging integration into British society.

Dette har noe med antallet muslimer å gjøre. Det er styrke i antall og da krever islam enda mer plass. Både i muslimers liv og i det offentlige. Vi ser den samme utviklingen i Oslo. Disse to bildene tok jeg med 20 minutters mellomrom forleden:

niqab-oslo2

niqab-oslo3

Niqab må forbys i det offentlige rom. Nå. Før problemet vokser oss over hodet.

Daily Mail