Av og til kommer det frem historier fra Sverige som viser hvordan hverdagen er i et multikulturelt samfunn der makthaverne ikke våger å sette grenser.

Avisen Expressen forteller om en ni år gammel jente som kom ny til en skole i Eskilstuna, men som måtte slutte på grunn av grov seksuell trakassering. Avisen sier ingenting om etnisiteten til overgriperne, men når skolen forklarer hendelsen med at det er jentas nordiske utseende som vekker guttenes «interesse», er det ikke vanskelig å forstå hva som har skjedd.

 

Påhoppen ska ha börjat när flickan, då nio år, kom som ny elev till en mellanstadieklass i Eskilstuna.

Enligt flickans mamma handlade det om grova sexuella trakasserier. Hon fick sina byxor neddragna i matsalen varefter pojkarna juckade mot henne medan alla tittade på.

– Vi fick förklarat för oss av en skolpersonal att vår dotter var blond och söt och därför spännande att ge sig på. Hon hade skinn på näsan och det gjorde det ännu roligare för dem, berättar mamman för SVT Nyheter Sörmland.

Föräldrarna ska ha slagit larm om trakasserierna och kallades till möten med skolledningen. Men de upplevde dessa som meningslösa.

– En pojke flyttades, men kom snart tillbaka. Pojkarna har funnits kvar på skolan och de har stött på varandra. Mobbningen har kunnat fortsätta, säger mamman enligt SVT.

Når selv anmeldelser til politiet ikke har en hensikt, skjønner en at det er dype demografiske og kulturelle endringer som finner sted. Når etniske svensker må flytte for å unngå overgrep er det ikke lenger ett samfunn, men en stat med ulike nasjonaliteter, nasjonaliteter med motstridende normer for medlemmenes atferd. Og så lenge denne atferden ikke blir korrigert, vil utviklingen gå mot et segregert samfunn, Svenskene er i ferd med å bli fremmede og uønsket i eget land, for når barna ikke er ønsket, er det ingen fremtid.

Flickan flyttade till annan skola

Mobbningen och trakasserierna fortsatte och det ska ha gått så långt att flickan fick åka ensam med skolbussen. Men inte ens det ska ha hjälpt då plågoandarna sprang i förväg och väntade på flickan utanför hennes hem för att «plocka» henne.

Vid ett tillfälle gjordes en polisanmälan när flickan misshandlats på skolgården. Men anmälan lades ner.

Till slut flyttade flickan till en annan skola och kränkningarna upphörde.

Nu har diskrimineringsombudsmannen, DO, startat en granskning av fallet som även utreds av barn- och elevombudet vid Skolinspektionen.

Skolledningen har inte velat kommentera det enskilda ärendet för SVT Nyheter.

Filmskaperen Ami Horowitz hevder etter sitt besøk til Sveriges no-go soner at det ikke er vikinger igjen i Sverige. Jeg vil si det på en annen måte: Et samfunn med normkritikk som ideologisk plattform har ingen mulighet til å forsvare seg mot de angrepene det utsettes for. Normkritikken leder til en pulverisering av de grunnleggende normene vi er avhengige av for å bestå som sivilisasjon.

Jenta var ni år.