Nytt

Vi har sett mange dehumaniserende bilder og videoer av IS’ grusomheter. Man kvier seg for å legge ut mer, men hensynet til å fortelle hva som virkelig foregår veier tyngst. Vi må ikke glemme eller la være å ta inn over oss hva de er i stand til å gjøre. Slike bilder kan også være avskrekkende for de som fristes til å reise til Syria for å leve som «ekte muslimer i kalifatet». Det kan hende at de appellerer til noen også, men for de individene er det allerede for sent.

3847D8A300000578-0-image-a-10_1473752907718

Den siste videoen som IS har lagt ut viser menn hengende fra kjøttkroker – klare til å bli slaktet. Det er «spionene» som IS myrder. Ihvertfall ifølge dem selv.

Så mens «halve» Malmø befinner seg i bønn i parken, så slaktes det mennesker i Syria. Alt i Allahs navn.

Det slaktes overalt i forbindelse med Eid el Adha. I Frankrike har dyrevernsforkjemper Birgitte Bardot bedt om at man ikke slakter dyrene ute på gaten. Det sier vel sitt om tilstandene når man må be om det. Myndighetene har vært nødt til å distribuere søppelcontainere fordi sauelikene ble liggende igjen å råtne i gatene. Det er ikke tillatt med slik «hjemmeslakting» selvsagt, det er 15.000 euro i bot og seks måneders fengsel for ikke å sende dyret til slakteren. Men det skjer allikevel.

France-709345

Daily Mail