Politiet i München har kunngjort det de kaller et «forsiktig faren over-signal» på Twitter, hvor det heter at liket som ble funnet, var av en person som hadde tatt sitt eget liv. Dette er i følge politiet høyst sannsynlig gjerningsmannen, som så langt etterforskningen har kunnet bringe på det rene, opererte alene.
 

münchen-politiet-twitter
 

Det er tillyst pressekonferanse klokken 02.00. Trafikken i München går igjen som normalt.

 

Oppdatering: Tysk politi opplyser på pressekonferansen at gjerningsmannen var en 18 år gammel tysk-iraner som hadde bodd i mer enn to år i München, men at motivet fortsatt er uklart. Det finnes inntil videre ingen opplysninger om medhjelpere, og gjerningsmannen var ukjent for politiet.

 

ANNONSE
Liker du det du leser? Vipps noen kroner til Document på 13629