Politiet i München har kunngjort det de kaller et «forsiktig faren over-signal» på Twitter, hvor det heter at liket som ble funnet, var av en person som hadde tatt sitt eget liv. Dette er i følge politiet høyst sannsynlig gjerningsmannen, som så langt etterforskningen har kunnet bringe på det rene, opererte alene.
 

münchen-politiet-twitter
 

Det er tillyst pressekonferanse klokken 02.00. Trafikken i München går igjen som normalt.

 

Oppdatering: Tysk politi opplyser på pressekonferansen at gjerningsmannen var en 18 år gammel tysk-iraner som hadde bodd i mer enn to år i München, men at motivet fortsatt er uklart. Det finnes inntil videre ingen opplysninger om medhjelpere, og gjerningsmannen var ukjent for politiet.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂