To ting har skjedd i den amerikanske valgkampen. Hillary er secure og Trump har begått en feil som setter avtrykk. Det har ikke skjedd før.

Mediene kan rulle ut: Det historiske, Hillarys egen «make America greater», nemlig en kvinnelig president. Mens Trump fremstilles som «make America white again».

Trump har allerede nominasjonen inne. Hvorfor skulle han forspille goodwill på det tåpelige angrepet på den føderale dommeren for hans bakgrunn? Det var downright stupid.

Det er noe med timingen. Folk fant seg i at han var som en bulldog i oppløpet, men når han står på pallen må han opptre mer presidential.

For første gang ser han satt ut. Mediene sørger selvfølgelig for å velge bilder av Hillary der hun fremstår på sitt mest sukkersøte.

Donald Trump: Undervurder ikke dine mostandere.

Nå mistet du momentum. Hvis du ikke greier å dempe og komme tilbake innen to-tre uker vil Hillary dra ifra.

Jokeren er fortsatt Bermie som sier han vil fortsette til juli. Men imorgen er han innkalt til Obama for en alvorsprat. Det spørs hvor lenge han holder.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂