Nytt

Avpixlat viser bilder og skriver om Malmö sentralstation og områdene rundt. Flyktningene strømmer inn i den multikulturelle byen. De utgjør en betydelig del av gatebildet. Hver natt ankommer rundt 100 personer på toget fra Hamburg via København. Det første mange gjør i Malmø er å kvitte seg med id-papirer og dokumenter som viser at de allerede har søkt asyl i et annet EU-land.

Er det dette som skal redde Malmö fra den dødelige voldsspiralen og gjengkriminaliteten?

Bilderna är från Malmö centralstation med omnejd som liksom staden i övrigt förvandlats till oigenkännlighet. Asylsökande, tiggare och “ensamkommande flyktingbarn” överallt. Förvandlingen av Malmö har gått snabbt och nu står resten av landet på tur då regeringen vill tvinga samtliga kommuner att axla bördan av regeringens hybris och megalomani.

malmö-c2

malmö-c1

Avpixlat