VG skriver i sin overskrift at en mann er skutt av politiet. De som leser hele saken finner raskt ut at politiet ble beskutt fra personer i en bil. Politiet, som for tiden er bevæpnet, besvarte skuddene. En mann ble skadet.

– En bil stakk av fra politiet mellom Hønefoss og Jevnaker. Den ble observert nede på Roa. Da politiet kom for å ta kontakt, oppstod det en skyteepisode. Det ble skutt fra bilen og politiet skjøt tilbake. En person er skadet i fluktbilen. Han er kjørt i ambulanse til sykehus, sier operasjonsleder Bård Christiansen til VG.

Hva er galt i at politiet skal kunne forsvare seg selv og befolkningen med samme slagkraft som kriminelle benytter seg av? VG

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂