Natt til lørdag ble en mann med pakistansk bakgrunn, og kriminell fortid, drept på Lindeberg i Groruddalen.

Natt til søndag ble en bileier fraranet bilen sin. Politiet jaktet på mannen. Biljakten tok slutt i Vestfold. Her ble ni personer skadet som følge av uvettig kjøring. Hele fem biler var involvert. Det å bli fraranet bilen ser også ut til å være et nytt innslag i Oslohverdagen. Det dukker i hvertfall opp noen tilfeller av og til. For ikke så mange år siden var dette hendelser vi så på film.

Lindeberg:

Politiet gransker nå et automatvåpen, som ble funnet ved en gangsti omtrent 100 meter fra der en 40 år gammel mann ble funnet skutt og drept i 00.10-tida natt til søndag.

—-

Mannen som ble drept i natt ble i 1997 dømt for tre drapsforsøk begått i løpet av mindre enn fire timer.

Oslo/Re i Vestfold:

Like før klokka 23.20 lørdag kveld skal en mann ha ranet til seg en bil ved Østbanehallen i Oslo sentrum, ifølge Oslo-politiet.

Raneren skal ha truet til seg bilen med en kniv, og la så på flukt sørover, langs E18.

—-

Den mistenkte bilraneren skal være pågrepet og blir framstilt for utvidet blodprøve som skal svare på om vedkommende var påvirket av rusmidler eller ikke, ifølge politiet.

Rundt klokka halv fire natt til søndag melder Vestfold-politiet at i alt ni personer ble skadd i kollisjonen. Alle er sendt til sykehuset i Vestfold.

Fem av disse er ifølge politiet lettere skadet. De øvrige fire har «noe større skader», skriver politiet i en pressemelding.

Store materielle skader
Bilder fra kollisjonsstedet viser store materielle skader på flere av bilene som var involvert. Et Sea King redningshelikopter ble også rekvirert etter ulykken.

http://www.dagbladet.no/2015/04/12/nyheter/innenriks/biljakt/38651095/

http://www.dagbladet.no/2015/04/12/nyheter/innenriks/biljakt/38651095/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂