Nytt

Torsdag morgen våkner man til nyhetene på Radio Norge, og nok en gang får med forsterket inntrykket av at det var riktig å flytte ut av Oslo. Skyting og knivstikking i Møllergata er ikke et spesielt sjarmerende innslag i hovedstaden. De fleste nettaviser  skriver om hendelsen.

To menn ble alvorlig skadd i en skyteepisode ved utestedet Crystal i Møllergata i Oslo. To personer ble knivstukket.

————-

– Det har vært mye bråk i området i det siste. Siste skyteepisode skjedde for bare noen dager siden, men da ble ingen skadd, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.

Torsdag kveld melder Radio Norge om et bilran i Oslo. En mann er banket opp og fraranet bilen sin. En nyhet som er den mest leste hos Aftenposten torsdag kveld.

– En uniformert vekter i begynnelsen av 20-årene var på vei til jobb i en privat bil, da han stoppet bilen for å ta seg en pause. Han gikk ut av bilen for å gå seg en tur, og da møtte han et par på omtrent 25 år. Han ble beskrevet som blond, og hun mørk blond. Da skal mannen ifølge vekteren helt uprovosert ha gått løs på ham og banket ham opp. Han sier han ble dumpet i en veigrøft før de forsvant med bilen hans, sier Barstad.

http://www.osloby.no/nyheter/krim/Mann-i-Oslo-slatt-ned-og-fraranet-bilen-6937125.html

http://www.dagbladet.no/2012/07/05/nyheter/innenriks/vold/politi/22422835/