Nytt

Søndag ettermiddag ble det meldt om skyting på en gangvei ved Rødtvet t-banestasjon. Det skal være løsnet skudd av en mann, mot en annen mann. Begge er kjenninger av politiet.

– En mann ringte like etter klokken 14.15 og sa at en han kjenner hadde skutt mot ham, sier André Kråkenes, operasjonsleder ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Begge de involverte er kjenninger av politiet.

Lørdag var det også skyting i Oslo. Da ble det løsnet flere skudd ved en storkiosk på Tøyen.

Dette er den andre skyteepisoden denne helgen. Lørdag ettermiddag ble det løsnet flere skudd ved en storkiosk på Tøyen, i forbindelse med et ransforsøk.

En mann i 20-årene sendt til sykehus etter at det oppsto et basketak i forbindelse med skuddløsningen. De første meldingene gikk ut på at en mann var skutt, dette ble senere avkreftet.

Politiets twitterlogg for søndag 3.februar er i sin helhet sørgelig lesning:

RØDTVET 14.25: Vi er på stedet da det er meldt om skudd avfyrt ved Rødtvet t-bane. 15.04: Rødtvet: Melder som ble skutt mot er ikke skadet. Vi søker etter en navngitt gj.mann.

GRØNLAND 13.28: Politi på stedet da en kvinne meldte fra om at hun var blitt truet av en mann med våpen i Breigata. Mistenkte har forsvunnet fra stedet.

SANDAKER 10.18: VI er i Maridalsveien med flere patruljer og ambulanse, etter melding om slagsmål med kniv. Det viste seg å ha vært slåssing, men uten kniv. 10.41: I Maridalsveien hadde de som slåss gått fra stedet før politiet ankom. Ingen var heller skadet.

FROGNER 10.18: Vi pågriper en mann som hadde truet en kvinne med kniv inne i en leilighet i Frognerveien. Kvinnen var fysisk uskadd.

—————–

BISLETT 05.44: I Underhaugsveien har vi kontroll på en promillekjører. Han hadde kjørt bilen inn i en trapp

GRØNLAND: 03.24: 5 personer er pågrepet etter slagsmål på Grønland ved Tøyengata 1. En av disse kjøres innom legevakta for å få en plasterlapp.

——————

ILA 01.58: Politiet har pågrepet en mann i Vøyensvingen for trusler med kniv. Ingen er skadd

http://dittoslo.no/indre-by/nyheter-indre-by/siste-fra-politiets-twitter-logg-1.7746609

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10119778