Inngangen til juni var urolig i hovedstaden. Masseslagsmål og legemsbeskadigelser og full arrest preget natten til 1. juni.

Det populære utestedet i Brenneriveien ved Akerselva ble ved 03-tiden åsted for et masseslagsmål. Ifølge Dagbladet var det snakk om et hevnoppgjør. Minst to av Blå-dørvaktene hadde fått slag mot hodet.

Slagsmålet ved Blå var for øvrig ikke nattes eneste slagsmål. Politiet melder om en travel natt i hovedstaden med blant annet mange legemsbeskadigelser, og godt belegg i arresten.

På ettermiddagen 1. juni var det slåssing med kniv på Grønland. Politiet fant deler av et øre på bakken der slagsmålet fant sted.

En person skal være knivstukket i ryggen, mens en annen har mistet deler av øret etter et slagsmål med kniv på Grønland.

Det skriver politiet i Oslo på Twitter.

Politiet tok vare på øret og transporterte det til Legevakten. Først etterlyste de eieren av øret på Twitter

– Nå er vi i kontakt med eieren av øret. Han på legevakten, sier leder ved politiets operasjonssentral Marianne Grindaker.

Vitner kontaktet en politipatrulje på stedet etter slåsskampen.

– Vi fant blod på bakken, en kniv og deler av et øre, sier Grindaker.

På Grønland ble også en eldre dame med rullator ranet av flere kvinner, hvor en er pågrepet. Den pågrepne er østeuropeer.

Den 68 år gamle kvinnen var på tur med rullatoren sin på Grønland da flere kvinner ranet henne for et gullkjede.

Den pågrepne kvinnen er i midten av 20-årene, og har øst-europeisk bakgrunn.

– Ransofferet ble holdt igjen av den ene kvinnen. Deretter kom det noen andre kvinner som rev fra henne gullkjedet. Nå går vi igjennom overvåkingskameraer i området for å se etter de andre kvinnene som var med på ranet, sier Ola Krokan, operasjonsleder i Oslo politidistrikt.

Midt på dagen gikk også en mann amok i Storgata. Han gikk til angrep på en vekter.

Ved 14.10-tiden fikk politiet melding om en person som nærmest hadde gått amok i Storgata. Mann hadde da slått og sparket en vekter.

– Vekteren hadde bedt denne personen om å forlate stedet på grunn av ordensforstyrrelser. Istedenfor å forlate stedet, gikk han til angrep på vekteren, sier Ola Krokan, operasjonsleder i Oslo politidsitrikt.

 

http://www.osloby.no/nyheter/Eldre-kvinne-ranet-midt-pa-dagen-7217948.html

http://www.osloby.no/nyheter/Mistet-deler-av-oret-under-knivslagsmal-7218003.html

http://www.osloby.no/nyheter/Hevnangrep-pa-dorvakter-7217808.html

http://www.osloby.no/nyheter/Angrep-vekter_-havnet-i-arresten-7217962.html