To masseslagsmål i Oslo på like mange dager, med høy voldsfaktor og ungdommer med utenlandsk bakgrunn. Politiet lurer på om det er en sammenheng.

12.april meldte Aftenposten om et masseslagsmål på Holmlia. Det ble slått med golfkøller og det var både personskader og en ramponert bil.

– Vi fikk inn meldinger klokken 22.45 om at det var hørt skudd, samt at det var masseslagsmål ved Holmlia senter, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

At det gikk hardt for seg er det ingen tvil om. Men politiet gikk ut med opplysninger om hvem som sto bak slagsmålet.

– Vi har funnet to personer som har fått slagskader. Den ene er fraktet til Oslo universitetssykehus Ullevål. Den andre får behandling på Oslo kommunale legevakt.

Artikkelen kan leses her: ?http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4090740.ece

 Torsdag 14.april var det nytt masseslagsmål. Denne gang på Vestli, og det var for det meste ungdommer med utenlandsk bakgrunn involvert.

– Vi har naturlig nok ikke fått avhørt alle ennå. Det er snakk om 30-40 unge mennesker, både gutter og jenter, de fleste av utenlandsk opprinnelse, sier operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

En person er kjørt til Oslo kommunale legevakt, etter å ha blitt slått i hodet

Politiet prøver å finne ut om det er en sammenheng med masseslagsmålet på Holmlia.Til de som ikke er kjent i Oslo så er Holmlia  et et sted sør-øst i Oslo som har nesten samme befolkningssammensetning som den vi finner i Groruddalen.

– Vet dere om det er noen sammenheng med masseslagsmålet på Holmlia og kveldens bråk på Vestli?

– Vi må prøve å finne ut av det, sier Krokan til Aftenposten.no.

Artikkelen kan leses her: http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4094308.ece

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂