Natt til lørdag var det nok en gang flere bilbranner i Oslo.  Tre biler ser, ifølge operasjonsleder Even Jørstad, ut til å være påsatt. Aftenposten skriver om 13 bilbranner de siste to ukene, men sannheten er at det har brent biler regelmessig gjennom hele våren og sommeren i 2011.

Politiet tror bilene kan være påtent. 13 bilbranner i Oslo de siste to ukene.

——————————————————————————————

Det har vært flere bilbranner i Oslo den siste tiden, og natt til lørdag sto ytterligere tre biler i lys lue. Kl. 00.23 fikk politiet melding om bilbrann i Vestlisvingen på Vestli. Vitner skal ha hørt et smell og sett en bil i full overtenning.

-Det er vanskelig å si hva som har skjedd, men ting kan tyde på at de er påtent, sier operasjonsleder Even Jørstad til Aftenposten.no.

Kl. 01.58 fikk politiet igjen melding om bilbranner. Da brant to biler på en gjesteparkeringsplass på Etterstadsletta. Den ene bilen ble helt utbrent.

Også her er det ting som tyder på at bilene ble påtent, ifølge Jørstad.

Brannetterforskerne i politiet er ikke på jobb før på mandag. Derfor kan ikke politiet nå si om de ser noen sammenheng mellom nattens bilbranner og de andre bilbrannene i Oslo den siste tiden

Tre biler brant på Grønland

For bare tre dager siden brant tre biler på Grønland. Politiet mottok kl. 00.51 natt til onsdag melding om eksplosjon og bilbrann i Herslebs gate. Publikum ble pålagt å holde en sikkerhetsavstand på 100 meter på grunn av fare for flere eksplosjoner. Vitner opplyste at en mann forsvant fra stedet like etter at brannen startet. Gjerningsmannen blir beskrevet som ca. 180 cm, kraftig, mørk sportsaktig militærjakke og hette over hodet, skrev politiet i en pressemelding.

Enkelttilfeller eller et mønster?

 

http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4262804.ece

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂