Politiet under utrykning etter en tidligere voldshendelse på Grønland. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Lørdag ettermiddag rykket politiet ut til Grønlandsleiret på Oslos indre østkant, etter melding om slåsskamp mellom flere personer.

Ao.no skriver om saken, og forteller at politiet har funnet både kniv og øks i området. Operasjonsleder bekrefter til Ao.no (Avisa Oslo) at det skal være brukt eller truet med våpen som kniv og øks i slagsmålet.

– Vi fikk flere nødtelefoner klokken 17.55 om en slåsskamp mellom flere personer ved Grønlandsleiret. Det kom meldinger om kniv og øks. Vi er nå i området med flere styrker, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Ao.no

Politiet har så langt pågrepet fire personer.

– Vi fikk melding om slåsskamp og at det skal ha vært involvert kniv og øks. Vi kom på stedet og fikk kontroll på et par mulig involverte. Det var ingen store skader, men mindre sårskader, opplyser innsatsleder på stedet Kristoffer Bang.

Han opplyser at det er funnet gjenstander som kan knyttes til handlingen, som kniv og øks.

Ifølge Bang er det rundt 4–5 personer som har stukket fra stedet.

– Politiet søker i området etter de involverte. Det skal være snakk om unge gutter, de fleste er svartkledde og med ansiktsmasker, opplyser Stokkli.

Det innvandrertette området rundt Grønland/Tøyen på Oslos indre østkant har vært hyppig forekommende som åsted for ulike typer voldshendelser, ofte med våpen involvert.

Les også: 

Skuddveksling på Grønland i Oslo

Bestill gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Kjøp Kents bok her!

Vi setter stor pris på et bidrag til vårt arbeid, bruk Vipps eller konto:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.