Nytt

Med et afhugget hoved og et ISIS flag, er terror mere end sandsynligt, måske undtagen for visse danske intellektuelle. Fabrikken er amerikansk ejet og ligger kun 20 kilometer fra islamist-fæstet, Lyon. Den er «sensibel» og klasset «Seveso B». Om det er ISIS folk, der er kommet som flygtninge og vil sende et signal at krigen er her, eller om det er endnu et par syrienjihadster, vides ikke endnu.

Den anholdte, der er identificeret som Yassin Salhi, en «normal muslim» ifølge hans kone, der er interviewet her, var i politiets søgelys som «radikaliseret», men i 2008 opgave de overvågningen af ham. Har man ikke hørt det før? Frankrig er udset som hovedmål for terrorister, bla. på grund af sit engagement i Mali.

Den upopulære franske præsident, Hollande, forlader i hast et EU møde, hvor lige så parallelelt informerede eurokrater sidder til eksorbitante lønninger og løser de indvandringsproblemer, vi havde for ti år siden. Snart går Hollande i arm med nogen på en boulevard og synger «Imagine.» Cameron har allerede fået udtalt de magiske trylleord: «Islam is a religion of peace.» Man decapitated as severed head is ‘covered in Arabic writing’ and hung on a fence next to Islamist flag at factory in France after terrorists storm building and set off ‘gas bomb’ explosions.

Det kan blive et blodigt år i Europa. 200% rise in terror arrests among British teens. Hvor- og når som helst, kan det ske igen. I morgen kan det være Danmark igen. Intet under Krudttønden og synagogen ikke blev nævnt med ét ord i valgkampen. De røde ører er diskrete, men hele Folketinget ved, de har skabt den virkelighed, og ingen andre. Enhver der dør af den, er deres forbandede, personlige ansvar.

Min hollandske ven, Jan W, er meget imponeret af dansk debat: Karen Jespersen, Morten Uhrskov, Mikael Jalving. Jeg takkede for komplimenten, og svarede: «Bare den dog havde gjort det fjerneste indtryk på topskatte- og dagpengegenierne, men intet tyder på, de så meget som læser den.»

I dag giver Karen Jespersen en af sine forebilledelige opsummeringer af tilstanden i Europa. EU’s asylsystem er ved at bryde sammen – kaos truer. Efter alt, hvad jeg kan se, skriver hun også for fuldstændig døve øren. Vi glider videre ud mod en krig, som bare minimalt modige og informerede politikere med lethed kunne have skånet os for. Thomas Nydahl skriver bla: Islamistiskt terrordåd i Frankrike + två nya terrordåd inom loppet av en timme

Uppdaterat 13:52: två andra terrordåd pågår nu. I Tunisien stormas ett turisthotell (senaste nytt är att det rör sig om två hotell under attack). 27 döda rapporteras redan och tunisiska Info Du Jour lade just ut denna bild: Dessutom pågår ett attentat mot en shiitisk moské i Kuwait. Minst fem döda rapporteras. Rapporteringen sker också därifrån på Info Du Jour.Islamiska Statens genomför idag alldeles uppenbart samordnade attacker i Europa och i arabvärlden.