Tavle

Nyhetssendingen til TV2 tirsdag kveld fremsto som en ren kampanje for å bringe flest mulig syriske flyktninger til Norge. Store grafer ble vist på skjermen og det ble poengtert hvor mange flyktninger svenskene har tatt i mot fra Syria. Over 60 000 mot fattigslige ca 5000 som Norge har tatt i mot. Svenske politikere er intervjuet og synes at Norge burde ta sitt ansvar. Dette omtales som at den norske regjeringen presses fra nabolandet. Det gjøres et poeng av at diverse organisasjoner også legger press på vår regjering. Plutselig er skjermen fulll av ansikter fra organisasjonene. Der står med plakater og trygler og ber om at 10 000 flyktninger skal komme til Norge.

Det er så man ikke orker mer. Nyheter er propaganda og oppdragelse. (Med forbehold om en annen vinkling senere i programmet.) Av knappen.

Gutmenschen skal ikke dele nabolag og klasserom med disse menneskene. Segregerte Sverige med stor kriminalitet burde være varskoet for å avstå fra høy ikke-vestlig innvandring. Selvskading har aldri vært ålreit, og kommer aldri til å bli det. Selv ikke i godhetens tjeneste.

Hvor er vi egentlig på vei?