Innenriks

Vebjørn Selbekk skulle sist tirsdag intervjues av en større avis og intervjuet skulle foregå på Thank God it’s Friday, TGF, på Karl Johan. Men da hovmesteren fikk høre hvem som skulle komme, nektet han å slippe Selbekk inn. Det skjedde etter konsultasjon med ledelsen.

TGF er en amerikans kjede. En del amerikanske virksomheter er konfliktskye, men at dette også går ut over hvem de har som kunder, kan komme til å slå tilbake.

 

– Før vi skal inn, går fotografen inn for å skaffe bord, forteller Selbekk til Vårt Land.

Så langt er alt ved det normale.

– Men når hovmesteren får vite ærendet og hvem som skal intervjues, bestemmer han seg for å ringe og konsultere med noen fra høyere hold. Deretter får vi bare beskjed om at vi ikke får spise på Friday’s. Vi er ikke velkommen. De har en streng policy mot å forbindes med kontroversielle spørsmål, forteller Selbekk.

 

http://www.vl.no/samfunn/vebjørn-selbekk-nektet-servering-i-oslo-1.311920