Feature

IMG_0565

Arve Arefjord, med lang fartstid som journalist i VG, har skrevet en høyaktuell bok: Jihad mot Vesten: Med Norge som fiende.

Det er en gjennomgang av den voksende terrortrusselen i Vest-Europa, med særlig vekt på Skandinavia. Her er om de danske terrorsakene, Vollsmose og Glasvej, planene mot Jyllands-Posten, attentatplaner mot Lars Vilks, attentatet på Lars Hedegaard, Stockholmsbomberen, og naturlig nok hovedvekt på trusselen mot Norge; Angrepet på Il-Amenas i Algerie, Hizb ut-Tahrir i Norge, jihad-møtet på Universitetsplassen, al-Shabaab i Norge, fremmedkrigerne som drar til Syria og Irak, Profetens Ummah, Islam Net, mullah Krekar – innholdslisten er enda lenger.

Boken er utgitt på Licentia forlag, og kan kjøpes herfra.
ISBN 975 82 8258 1615
NOK 280,-

Haugenbok.no er prisen NOK 245,

bokkilden.no koster den hele NOK 345, og det må være feil.

 

 

Les også

-
-
-
-
-
-

Les også