Feature

Den amerikanske sanger og skuespiller Selena Gomez, der måske er mest kendt for sit forhold til sangeren Justin Bieber, har besøgt De Forenede Arabiske Emirater og er endt i et mindre stormvejr på grund af et foto, hun postede på sin Instagram konto. På billedet, der er taget foran Abu Dhabi Grand Mosque, viser Selena Gomez ankel og underben, hvilket er i kontrast til de regler, der gælder inde i moskeen, hvor alle former for «intim adfærd» er bandlyst. Billedet blev efterfølgende kritiseret af flere brugere med muslimsk baggrund, og Selena Gomez har nu fjernet billedet fra sin Instagram profil.

Også et andet billede, hvor Gomez i selskab med blandt andet Kendall Jenner (en halvsøster til Kim Kardashian, red.), Gigi Hadid, Cody Simpson og Shay Mitchell er fotograferet foran moskeen, har vakt vrede blandt muslimer, der mener, at billedet ikke udtrykker den rette respekt for det sted, de er fotograferet udenfor. Dette foto kan imidlertid stadig ses på Gomez’ Instagram profil.

Det er ikke første gang, at der opstår kontroverser i forbindelse med vestlige popstjerners besøg i stormoskeen i Abu Dhabi. I 2013 blev Rihanna bedt om at forlade Abu Dhabi Grand Mosque efter at have poseret i en sort buksedragtforan moskeen.