Sakset/Fra hofta

Jeg har nettopp sendt følgende henvendelse til lisensavdelingen i NRK:

I dag skriver utenrikskorrespondent Gro Holm på NRKs nettsider en artikkel der hun anklager kapitalsterke amerikanske jøder for å øve uforholdsmessig sterk innflytelse på USAs medier slik at disse rapporterer fordelaktige nyheter fra Israel. En slik skjevdekning drevet av jødisk kapital er naturligvis skrekkelig, og noe alle anstendige mennesker må ta avstand fra.

Som norsk jøde beklager jeg derfor dypt at jeg i hele mitt voksne liv har bidratt til å finansiere NRK gjennom min kringkastingsavgift. Følgelig meddeler jeg herved at jeg sier opp min NRK-lisens og kvitter meg med mitt fjernsynsapparat. Gjennom statsbudsjettet er jeg som skattebetaler dessverre nødt til fortsatt å bidra med min jødiske kapital til driften av NRK, men dette kan jeg nok ikke forandre selv, uansett hvor innflytelsesrik jeg er som jøde.

 

(Hvis noen skulle være i tvil: Innlegget er holdt i en ironisk tone, men jeg har virkelig sagt opp lisensen i dag. Den som har lyst på en pent brukt liten flatskjerm-TV, kan gi lyd fra seg i kommentarfeltet.)