Feature

danmark.netto.skrald

De dårlige tidene gjør at folk samler mat som matbutikkene kasserer. Men enkelte har vondt av at andre får noe gratis. En medarbeider i Netto-kjeden i Danmark satte opp en lite hyggelig beskjed: han hadde de to siste uker pisset i maten.

I København er der opstået en bevægelse af såkaldte skraldere, der går på jagt i supermarkedernes containere efter madvarer, der er smidt ud, men som stadig kan spises. Men det er angiveligt ikke alle supermarkeder, der ser med milde øjne på, at skralderne kommer gratis til deres fødevarer. På Facebook er der offentliggjort et foto af en seddel, hvor en Netto-medarbejder angiveligt har skrevet, at vedkommende har pisset på den kasserede mad i containeren, som skralderen efterfølgende har samlet ind.

Der trues også med at anmelde skralderen til politiet, da Netto-medarbejderen har taget nummeret på skralderens bil. Det er i skrivende stund ikke lykkedes at indhente en kommentar fra Dansk Supermarked om, hvorvidt det er normal praksis, at de ansatte pisser i affaldscontainerne, så københavnske skraldere ikke kan få glæde af kasserede madvarer.

http://denfrie.blogspot.dk/2013/12/netto-medarbejder-pisser-pa-kasseret-mad.html