Feature

dk.bent.buss.vold

En kjent dansk moteskaper, Jim Lyngvild, har en venn Bent, som nylig ble overfalt på vei hjem i buss av to somaliske «drenge». Slik – se over – ble han seende ut. Det gjør inntrykk å bli slått ned, formodentlig pga sin legning, og enda værre – oppleve at ingen griper inn. Det svir nok enda verre enn slagene og sparkene. At slikt kan foregå uten at noen griper inn ødelegger det offentlige rom for alle.

Lyngvild legger ikke fingrene imellom på sin facebook-profil. Han er naturlig nok fortvilet og vred:

«Nu må DET KRAFTSPARKEME STOPPE!!!! Hvorfor er det at denne nation er endt som en flok blinde høns, der laller rundt og er bange for at tage tyren ved hornene. Igen er to somaliske drenge gået AMOK, og har sparket… nej trampet Bent i hovedet – endda i bussen hvor INGEN gjorde noget.

Dette er hvad Bent selv siger:

«To somaliske knægte kunne ikke slå hårdt nok, så de trampede mig 10, måske 15 gange i hovedet, da jeg var væltet ned på et bussæde i 6A. Hverken 2 granvoksne mænd ved siden af eller buschauffut gjorde noget.»

Det hele drejer sig om opdragelse – OG DEN ER FANDEME MANGELFULD I DISSE/VISSE KULTURER. Meeeen, ingen må jo sige noget og ingen tør gøre noget (KUN DF og Inger Støjberg) man kunne jo få at vide af Margrethe Vestager, at man var racist eller fremmedfjendsk.. uhadada nej… JEG VÆMMES!!! og FRISTETS til at stemme DF næste gang – NU HAR OGSÅ JEG FÅET NOK! og jeg er FLØJTENDE ligeglad om folk melder fra på min side… svineri KAN ikke tolereres i mit univers!

DEL MEGET GERNE SÅ FOLKET VÅGNER!»