Noen ganger kjennes stoffet vi jobbes med tungt . Øynene og sinnet kunne trengt noe annet. En motvekt. Red. ønsker å satse mer på kunst og foto. Til det trenger vi en dyktig webutikler. Jobben blir for stor vaktmesteren/webmaster som passer det daglige.

Noen mener vi overdriver og bringer for mye negativt. Dessverre. Dette er virkeligheten. Men selv om det er virkeligheten så trenger vi mennesker noe annet. Noe som kan gi håp og inspirasjon. Er det tilfeldig at de sosiale medier har hatt en så eksplosiv vekst? skyldes ikke det behovet for noe «varmt» og personlig, som motvekt til alt man ikke kan gjøre noe med?

Norge er et lite land, intimiteten på nett kan fort gi bakslag hvis man ellers steller med sensitivt stoff. Det stoffet document tar opp egner seg ikke særlig godt til twitring og facebook slipper folk veldig tett på.

Kunst derimot har vært det menneskene har «trøstet» seg med i uminnelige tider. Skjønnheten gir lise for sjelen.

Kunst er blitt en hel sentral del av documents arbeid og profil. Vi ønsker en redesign av siden for å gi større plass til det estetiske.

Derfor søker vi en webutikler. Vi ønsker noen som er positive til prosjektet, og ønsker å bidra til å realisere det. Kall det gjerne at document blir mykere i kantene. Kunsten lar oss slippe ut av det som trykker og presser. Det gir sinnet et asyl. Det forteller oss også noe som vi ellers ikke er klar over, som bare kunst kan. Det er ikke uten grunn at museer og utstillinger opplever en sterk økning.

Vi håper en webutikler med sans for et arty uttrykk tar kontakt. Enten som et engangsprosjekt, eller på mer varig basis. Document har også økonomi til å betale en anstendig pris.

 

skriv til

kontakt@document.no

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂