Document har den siste tiden opplevd en fantastisk vekst i trafikken. Suksess er en stimulans. Det er flinke medarbeidere som har gjort dette mulig. Et fantastisk teamarbeid. Små bedrifter kan klare det utrolige hvis lagånden er god og man vet hvor man vil.

Sylvi-saken har hatt et enormt potensial, og den kommer ikke til å dø med det første. Vi tror den setter varige spor.

Det gjør den allerede i leserkommentarene, som har doblet seg og er oppe i nær 1600 på én dag. Det sier seg selv at dette medfører en stor arbeidsmengde.

Det er grunnen til at red. henvender seg til deg, kjære leser. For antall leserkommentarer er så mange og tar så mye tid at det går ut over produksjonen. Døgnet har bare 24 timer.

Derfor en bønn til våre lesere: Vi har noen dyrebare hender og hoder som gjerne skulle produsert mer stoff. Du kan gi oss mulighet til det ved å støtte oss økonomisk.

Økt trafikk betyr ikke bare at Sylvi-saken engasjerer. Det betyr også at de andre mediene ikke gjør jobben. Det er ikke fair play.

Leserne strømmer til Document fordi vi representerer et annet perspektiv enn de største medieaktørene. Folk vil gjerne ha et balansert virkelighetsbilde.

Hvis du ønsker at vi skal være en motvekt til hovedstrømsmediene, eksempelvis en korreksjon til deres hets av Sylvi, skal du støtte Document. Vi trenger flere ressurser.

På det meste har vi hatt over 80.000 lesere på én dag. Så mange lesere burde kunne gi oss potensial til å forbedre produktet vårt ytterligere.

Sylvi vil trenge backup i tiden som kommer. Kampen har bare så vidt begynt.

Hvis du ønsker at Sylvis segment skal ha en stemme, bør du støtte Document!

Støtt oss via Paypal, eller Vipps 13629 eller overfør direkte til vår bankkonto 1503.02.49981. Du kan også støtte oss med fast SMS-betaling ved å sende DOC til 2300.