Sakset/Fra hofta

I dag ble jeg gjort oppmerksom på bloggen til SV-politiker Ivar Johansen. I fjor skrev han om minoritetselever, og om hvordan han mener at problemene rundt minoritetsspråklige overdrives. Det er en del leserkommentarer på dette innlegget  I en kommentar  har Tormod Bakke fra Haugenstua bl.a skrevet:

skrevet av Tormod Bakke , 12. november 2010

 

Jeg har lyst til å utdype og nyansere litt. Jeg har bodd på Haugenstua i snart 20 år, og har hatt 2 barn gjennom barneskole, ungdomsskole og nå også vgs. Det er klart at det fins utfordringer ved å vokse opp i et flerkulturelt miljø, men fordelene har vært flere enn problemene. Og for oss som ikke har råd til å bruke mye penger på sydenturer, har det vært flott å oppleve at verden kommer hit til oss. Og jeg tror vi opplever fremmede kulturer mer nært og ekte enn andre nordmenn gjør som turister.

En absolutt uventet og overraskende bieffekt av multikulturen. Hverdagen blir som en ferie…..

http://www.ivarjohansen.no/temaer/innvandrereantirasisme/2726-minoritetselever-oslo.html