Christopher Caldwell, forfatter av boken Reflections on the Revolution in Europe. Boken utkommer på Document forlag til høsten. Document.no inviterer leserne til dugnad for å finansiere oversettelsen av denne uhyre viktige boken om Europas fremtid.

Document forlag har fått tillatelse til å legge ut kapitlene online. Håpet er at leserne skal bli så begeistret at de ønsker å bidra til at kapitlene legges ut fortløpende. Det kan gi boken en helt annen utbredelse. Leserne kan så og si bli delaktige i utgivelsen. Dette er et forsøk på en ny form for kontrakt, som nettet gjør mulig: leserne bestemmer om boken skal være tilgjengelig for alle. Hvis tilstrekkelig mange mener det, og handler deretter, blir det en realitet. Forfatteren og forlaget syntes det var en spennende tanke. De hadde aldri hørt om det før.

Bidrag kan sendes til konto: 1644.29.32828, som er spesielt opprettet for formålet.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂