Politi på Grünerløkka. Foto: Vidar Ruud / NTB

En person er fraktet til sykehus med stikkskader etter å ha blitt angrepet av to personer på Sofienberg i Oslo. Vedkommende er ikke livstruende skadd.

Bølgen av knivstikkinger her i landet fortsetter. Denne tirsdagsnatten var Sofienberg/Grünerløkka i Oslo åsted for nok en stygg hendelse av dette slaget.

NTB melder om saken.

Politiet i Oslo opplyser klokken 2.08 at de var på stedet etter å ha fått melding om en skadd person.

– Vedkommende har en formentlig stikkskade etter å ha blitt angrepet av mulig to gjerningspersoner, skriver politiet på X.

Fornærmede er ikke livstruende skadd, men er fraktet til sykehus. Stikkskader av denne typen er gjerne en blodig og skremmende affære.

Det er ikke opplyst om noen er pågrepet. Det er heller ikke gitt andre opplysninger om involverte i saken.

Det har vært et stort antall knivstikkinger de seneste månedene. Medieoppslagene, eller notisene, om dette bærer preg av å være en føljetong med nye kapitler hver uke.

Politiet over store deler av landet har hatt hendene fulle med denne typen saker. Document har omtalt de fleste av disse relativt «unorske»  hendelsene.

Les også:  

Knivstikking i Oslo sentrum

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Document Forlag utgir Mattias Desmet. Kjøp boken her!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.