Politi ved en tidligere utrykning nær Sandnes sentrum . Foto: Carina Johansen / NTB

To personer er skadd etter en voldshendelse der en såkalt skarp gjenstand ble brukt. To personer er pågrepet

Sandnes er åsted for en grov voldssak sent søndag kveld/natt til mandag.

Det skal ha blitt brukt det som for tiden gjerne omtales som «en skarp gjenstand», men som i praksis vanligvis er en kniv.

De to skadde er fraktet til Stavanger universitetssykehus. Skadeomfanget er ukjent, men det ser ikke ut til å være livstruende, er informasjonen politiet har fått i 1-tida.

Knivstikking er uansett en blodig og skremmende affære, og setter gjerne varige spor både fysisk og psykisk.

NTB melder om saken.

– Det er tre personer involvert. To er på sykehus, og en av dem er besluttet pågrepet. Det ser ikke ut til at det er livstruende skader per nå, sier jourhavende politiadvokat Åshild Lomeland til NTB.

Det er med andre ord også en tredje person involvert og pågrepet, men som ikke er skadet.

Det var et vitne som meldte fra til politiet klokka 22.18 søndag kveld. Meldingen gikk ut på at det hadde vært en knivstikking. Ifølge politiet er begge de to som er på sykehus, påført stikkskader.

Åstedet ser ut til å være utendørs, sier Lomeland. Sandnesposten har skrevet at det er blodspor i snøen på et område som er sperret av.

– Vi jobber med å kartlegge hva som har skjedd og om det er vitner til selve hendelsen. Det er ikke grunn til å tro at flere har vært involvert, sier Lomeland.

Politiet skal i løpet av natten prøve å ta avhør av de involverte. De to som er pågrepet, er foreløpig siktet for kroppsskade. En slik siktelse kan eventuelt utvides til drapsforsøk, i og med at det er et potensielt drapsvåpen med i bildet.

Det er ikke gitt nærmere informasjon om de involverte.

Les også: 

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus her!

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.