En 18 år gammel mann har i natt sjekket seg selv ut av sykehuset etter at han onsdag kveld ble knivstukket i halsen i Oslo. Ingen er pågrepet i saken.

18-åringen ble behandlet på stedet, ved Akerselva på Grønland, før han ble fraktet til sykehus.

– Han er knivstukket i halsen, noe som i utgangspunktet er et uheldig sted å bli stukket, sa operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB klokken 23.55.

Meldingen om hendelsen kom klokken 23.05 onsdag kveld. Natt til torsdag sjekket han seg selv ut av sykehuset.

– Han er heldigvis ikke alvorlig skadd. Men det er en handling som har stort skadepotensial og vi mener fornærmede har vært heldig, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB klokken 5.30.

Nytt avhør

Før mannen ble fraktet til sykehuset fortalte han politiet på åstedet at han ikke visste hvem gjerningspersonen var.

Politiet har også pratet med vedkommende på sykehuset.

– Det har ikke vært særlig resultat. Vi vil jobbe videre og det vil nok være naturlig med en nytt avhør av ham på et senere tidspunkt, sier Pedersen.

Han tilføyer at 18-åringen ikke har gitt mer informasjon om gjerningspersonen.

Fornærmede er en kjenning av politiet.

Etterlyser vitner

Krimteknikere har jobbet på stedet med sporsikring. Åstedet like ved Akerselva er sperret av, og politiet forsøker å komme i kontakt med vitner.

Politiet har foreløpig ikke kontroll på våpenet som ble brukt.

– Vi vet ikke om det var en kniv eller en annen skarp gjenstand, men håndterer saken som knivstikking, sa operasjonslederen. til NTB klokken 1.50.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.