Politiet leter etter gjerningspersoner etter enda en knivstikking på Oslos østkant. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB

Politiet søker etter gjerningspersoner etter at en person er blitt knivstukket i lysken ved Haugerudsenteret i Alna bydel i Oslo. Skadeomfanget er ukjent.

Det er NTB som melder om enda en blodig voldshendelse i Oslos østlige områder, og som så ofte ellers er det benyttet kniv.

– Vi er på stedet. En person er tatt hånd om av ambulanse og er på vei til sykehus. Meldingen inn til oss er at personen skal være stukket med kniv i lysken, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

Personen blir også sjekket for ytterligere skader. Politiet har startet jobben på stedet med å samle spor på og i nærheten av åstedet.

Politiet søker nå etter gjerningspersoner. Det er ikke kjent hvor mange vitner eller mulige gjerningspersoner som har vært til stede.

– Men det er på det rene at flere personer har vært til stede enn knivstikkeren og fornærmede, sier Pedersen.

Document har en rekke ganger omtalt slike kniv-episoder i dette og tilliggende områder av hovedstaden.

Trosterud/Haugerud er et område øst i Oslo, og er preget av til dels høy kriminalitet, ofte med våpen involvert. Andelen innvandrere  her er høy.

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Vi setter stor pris på din støtte: 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.