Nok å gjøre for politiet på Oslos østkant, denne gangen er det knivstikking. Illustrasjonsfoto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Politiet søker etter en eller flere gjerningspersoner etter at en gutt i tenårene er knivstukket ved Trosterud fritidsklubb, øst i Oslo.

NTB melder om saken onsdag kveld. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent, opplyser operasjonsleder Guro Sandnes til VG , men gutten var bevisst politiet kom til stedet.

– Det er uvisst hvor mange som har vært involvert. Det kan virke som om flere var involvert eller i nærheten da det skjedde. Vi skal begynne å avhøre, sier hun.

Politiet jobber med å sikre spor, samt å hente inn videoer fra overvåkingskameraer. De fikk melding om hendelsen klokken 17.45 onsdag ettermiddag.

Trosterud/Haugerud er et område øst i Oslo, og er preget av til dels høy kriminalitet, ofte med våpen involvert. Andelen innvandrere  her er høy.

Norge forandrer seg raskt i takt med innvandringen. Kjøp Halvor Foslis bok her!
 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.