Feature

Et svært severdig intervju Thomas Gür i svenske Axess-TV gjorde med den britiske filosofen og skribenten Roger Scruton i 2007, er nylig blitt lagt ut på nettet. Her drøftes de historiske forskjellene mellom jødedom, kristendom og islam hva angår f.eks. deres forhold til den sekulære staten. Det er en fin stemning mellom de to, og det er uvanlig å se en så intelligent intervjuer. Hele resten av samtalen, hvor Scruton mot slutten har en rekke interessante betraktninger bl.a. om hvordan overflodssamfunnet gjør folk til barn, kan ses her.

Feature

Et svært severdig intervju Thomas Gür i svenske Axess-TV gjorde med den britiske filosofen og skribenten Roger Scruton i 2007, er nylig blitt lagt ut på nettet. Her drøftes de historiske forskjellene mellom jødedom, kristendom og islam hva angår f.eks. deres forhold til den sekulære staten. Det er en fin stemning mellom de to, og det er uvanlig å se en så intelligent intervjuer. Hele resten av samtalen, hvor Scruton mot slutten har en rekke interessante betraktninger bl.a. om hvordan overflodssamfunnet gjør folk til barn, kan ses her.